ZuzOla 08.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zastanawiam się nad wyborem projektu LMP 59 http://www.lipinscy.pl/14088.xml?asotherversion=yes&page=1. Czy mogę Was prosić o opinie? W załozeniu, przez kilka lat, dom ma służyć 4-osobowej rodzinie, jednak docelowo ma być domem dla dwóch osób. Ile może kosztować budowa tego domu pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzOla 04.09.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 i nikt nic nie napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 05.09.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja tylko napisze, ze troche by mi przeszkadzal brak jakiegokolwiek pomieszczenia gospodarczego, no i jesli dzieci za pare lat Was opuszcza i kiedys tam, na starosc planujecie zostac w nim sami to czy nie lepiej byloby wybrac parterowy , zeby nie biegac po schodach?Poza tymi uwagami to jednak ladny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzOla 05.09.2005 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ja tylko napisze, ze troche by mi przeszkadzal brak jakiegokolwiek pomieszczenia gospodarczego, no i jesli dzieci za pare lat Was opuszcza i kiedys tam, na starosc planujecie zostac w nim sami to czy nie lepiej byloby wybrac parterowy , zeby nie biegac po schodach? Poza tymi uwagami to jednak ladny domek:) tak, niewątpliwie masz rację z tym parterowym domem - problem jest tylko taki, że w planie zagospodarowania przestrzennego jest zapis o kącie nachylenia dachu min 35 stopni, a do parterowego taki kąt wydaje mi się odrobinę za duży... chociaż są projekty domów parterowych z takimi kątami inna sprawą jest kubatura, która przy parterowym jest wieksza, a to z kolei wpływa na koszty ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts