Gość 25.11.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 niedawno wprowadziłem się do swego domu, który wybudowałem z betonu komórkowego. Po ostatnich niewielkich co prawda przymrozkach, jestem w stanie ocenić że dokonałem właściwego wyboru. Budowę domu dokonałem z prostej kalkulacji kosztów materiału i robocizny między betonem komórkowym a ceramiką + styropian. Posiadam wiele informacji z własnych spostrzeżeń , zwłaszcza że mieszkałem przez 25 lat w domu zbudowanego z takiego betonu tylko odmiany 600. Obecnie mam dom wybudowany z odmiany 400. Proszę o kontakt z osobami, które tak jak ja są zainteresowane wyminą swoich spostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Po co Ci wymiana doświadczeń ? Jesteś przecież przekonany o właściwym wyborze(na zmianę materiału i tak jest już za późno).Jeśli masz ciekawe spostrzeżenia, to wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekZ 25.11.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 dzięki za przypomnienie. Myślałem że poruszę temat, który wielu otworzy oczy na to czego jeszcze nie wiedzą . Narazie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 ...i co ? Nie chcesz już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts