Agutek 08.08.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam Was serdecznie i prosze o rade.Mam mozliwosc kupienia domu tego projektu w stanie surowym otwartym. Projekt mozna obejrzec tutaj: http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GLX-19,18,11,opis.htmlCzy ktos z Was budowal ten dom i moze mi pomoc oszacowac koszty doprowadzenia tego domu do stanu mieszkalnosci (powiedzmy bez zadnych wygod).Na pewno trzeba polozyc dachowke, zrobic instalacje wod-kan, instalacje elektryczna i CO (zastanawiamy sie nad butla gazowa w ogrodzie), wylewki i ocieplenie dachu oraz calego budynku, wstawienie okien oraz drzwi wejsciowych.Czy ktos mi pomoze oszacowac mniej wiecej koszt tego wszystkiego, co wymienilam? Bede wdzieczna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 09.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Buduję GLX 9a jest to trochę większa wersja tego projektu i stan surowy otwrty wyniesie mnie około 90.000 (cegła max dach blachodachówka) Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts