ciku 09.08.2005 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Zazwyczaj nóż w sklepie jest zapakowany , a nawet jesli nie jest, to co z tego ze ostry, jak moze szybko sie stepic. Czy poznajecie jakosc noży po cenie, czy są jakies inne sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 09.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Nóż można poznać tylko po tym, jak się zachowuje w pracy. Dwa noże tej samej firmy, ten sam model, ta sama data produkcji są różne - niestety. Dopiero w chwili, kiedy nóż zostanie właściwie naostrzony i popracujemy nim pół dnia (najlepiej przy mięsie), wówczas możemy stwierdzić, czy jest OK czy do d..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 09.08.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Istotne jest żeby był twardy, nie wyginał się na wszystkie strony. Ciku, chyba pamiętam Cię z innego forum (z przed ok. 2 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 09.08.2005 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Istotne jest żeby był twardy, nie wyginał się na wszystkie strony. Ciku, chyba pamiętam Cię z innego forum (z przed ok. 2 lat) Bardzo mozliwe Asiu, bo ja na wszystkich uzywam tego samego loginu. Twoj "Asia" nic mi jednak nie mowi, bo Aś znam duzo, kim jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.