radex 25.11.2002 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Witam, poszukuję programu komputerowego do projektowania domów. Nie chodzi mi przy tym o narzędzia profesjonalne typu AutoCAD, lecz raczej coś lżejszego gatunkowo - tak, aby powiedzmy zaawansowany amator mógł sobie poradzić. Muszę rozplanować pomieszczenia, coś nieco poprawić, a nie mam ochoty robić wszystko ręcznie. Ostatnio czytałem chyba w którymś Muratorze lub Budujemy dom jak to program do projektowania (chyba byłą też opcja dekoracji, rozplanowywania pomieszczeń) zjada wolny czas. Niestety nie była podana nazwa. Czy ktoś zna taki program? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 25.11.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Taki prosty programik to ARCON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 25.11.2002 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Intersoftu (http://www.intersoft.pl)?A znacie jeszcze jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.11.2002 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Ja znam Archicad w pełni profesjonalny ale zaawansowany amator też sobie poradzi. Wersja edukacyjna kosztuje niewiele a od wersji pełnej różni się tylko tym, że nie można wykorzystywać jej do zarabiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.11.2002 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Jezier, a znasz Wymarzony Dom intersoftu ?Na ile Archicad jest podobny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 26.11.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Wymarzony Dom to okrojona wersja Arcona. Arcon jest dobry, kłopoty mogą być ze skomplikowanymi dachami (ja nie mogę poradzić sobie z dachem, który na jednej ścianie ma dwie połacie). W necie dostepna jest wersja demo - niestety nie umożliwia zapisu edytowanego projektu, ale są też narzędzia poprawiające ten "błąd".GrzegorzPS ArchiCad podobno jest bardziej skomplikowany, ale ma większe możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 26.11.2002 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts