anazet 09.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Mam trzy wnęki na szafy. Potrzebuję namiary na dobrą, solidną i niedrogą firmę w Krakowie. Ma ktoś może z Forumowiczów dobre doświadczenie z którąś z takich firm? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaFro 07.10.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Podpisuję sie pod ta prośba. A może ty Aniu już kogoś znalazłaś i możesz mi polecić albo masz jakieś namiary. Byłabym wdzięczna za podpowiedź, Pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaFro 07.10.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Podpisuję sie pod ta prośba. A może ty Aniu już kogoś znalazłaś i możesz mi polecić albo masz jakieś namiary. Byłabym wdzięczna za podpowiedź, Pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.10.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Mam trzy wnęki na szafy. Potrzebuję namiary na dobrą, solidną i niedrogą firmę w Krakowie. Ma ktoś może z Forumowiczów dobre doświadczenie z którąś z takich firm? Pozdrawiam, Ania w swoszowicach jest stolarz, ktory robi wszystko, wnękowe szafy tez zapewne Polecam, nazywa sie Ciszek, a nr tlefonu podam kiedy go znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 25.12.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Irma, znalazłaś może ten telefon? Ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.12.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Irma, znalazłaś może ten telefon? Ja też bym chciała telefon do stolarza, ale od razu uprzedzam - dluuugo sie czeka 504 134 430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.12.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Irma, znalazłaś może ten telefon? Ja też bym chciała telefon do stolarza, ale od razu uprzedzam - dluuugo sie czeka 504 134 430 Irmina, dzięki za namiar - ja też skorzystam (wywalam z garderoby mało pakowne szafy i zamienię na wnękowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 03.01.2006 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 dzięki, dzięki Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Irma, znalazłaś może ten telefon? Ja też bym chciała telefon do stolarza, ale od razu uprzedzam - dluuugo sie czeka 504 134 430 I jak Dziewczyny, dzwoniłyście do tego stolarza, zrobił Wam szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts