m.dworek 09.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 czy jest gdzies szansa kupic cos w okoloicy 10 PLN brutto/tone z dowozem na zasypanie fundamentu?potrzebuje jakies 150- 200 ton piasku lub czegos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 100zł za Tatre z transportem mam , ale ile na nią wchodzi to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 czy jest gdzies szansa kupic cos w okoloicy 10 PLN brutto/tone z dowozem na zasypanie fundamentu? potrzebuje jakies 150- 200 ton piasku lub czegos podobnegom.dworekczy to Twoje zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 09.08.2005 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 selim nie wiem moze sa rozne tatry ale jedna mi raz przywiozla 25 ton piasku byla dosc dluuuga jak moglbys mi selimku podrzucic namiary na ta tatre to byloby supersko zdjecie jest moje- a co - nie mam sie czego wstydzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 selim nie wiem moze sa rozne tatry ale jedna mi raz przywiozla 25 ton piasku byla dosc dluuuga jak moglbys mi selimku podrzucic namiary na ta tatre to byloby supersko zdjecie jest moje- a co - nie mam sie czego wstydzic....Niee, no to widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 09.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 mięśnie tak się ładnie rzeźbią na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 mięśnie tak się ładnie rzeźbią na budowie? Musze meza zagonic a moze i sama pomacham łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 09.08.2005 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 budowa to jednak troche za malo chyba ze ktos to robi cale zycie u mnie to 15 lat systematycznej pracy ale jak ktos nie ma oporow przed anabolikami to osiagnie podobne efekty nawet w rok proponuje skupic sie na tanim materiale na zasypywanie fundamentow nadal mam tylko przechwalki selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 09.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 mięśnie tak się ładnie rzeźbią na budowie? Musze meza zagonic a moze i sama pomacham łopata chyba i mój dziś popracuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 czy jest gdzies szansa kupic cos w okoloicy 10 PLN brutto/tone z dowozem na zasypanie fundamentu? potrzebuje jakies 150- 200 ton piasku lub czegos podobnego Znajdź gdzieś w necie cementownię Górażdże albo inną, zadzwoń i dowiedz się czy przypadkiem nie mają jakiegoś urobiska z którego jest możliwość kupna piachu. Wiem że ceny w takich miejscach to parę zł za tonę. Ale musisz doliczyć transport. Do dziury po fundamentach musi być piach, i to dobrze ubity. Jeśli domek masz ok. 12na 10 to wejdzie jakieś 100 ton na pewno czyli max do 4-5 kamazów po 12 ton. Nie wiem ile ma tatra, ale może być po 6 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 budowa to jednak troche za malo chyba ze ktos to robi cale zycie u mnie to 15 lat systematycznej pracy ale jak ktos nie ma oporow przed anabolikami to osiagnie podobne efekty nawet w rok Strasznie mi się podoba gdy widzę na wystawie wiaderka, takie po `10-15kg i na nich napis "ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW". Normalnie pasza treściwa dla trzody chlewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 09.08.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 budowa to jednak troche za malo chyba ze ktos to robi cale zycie u mnie to 15 lat systematycznej pracy ale jak ktos nie ma oporow przed anabolikami to osiagnie podobne efekty nawet w rok Strasznie mi się podoba gdy widzę na wystawie wiaderka, takie po `10-15kg i na nich napis "ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW". Normalnie pasza treściwa dla trzody chlewnej odzywki sa spoko sam kupilem w zyciu juz pare kibelkow i nie powiem zlego slowa najbardziej lubie smak truskawkowy jest pewna roznica miedzy anabolikami a mlekiem w proszku o ktorym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 selim nie wiem moze sa rozne tatry ale jedna mi raz przywiozla 25 ton piasku byla dosc dluuuga jak moglbys mi selimku podrzucic namiary na ta tatre to byloby supersko zdjecie jest moje- a co - nie mam sie czego wstydzic.... jaki miły ten Leon .... jak bede go mial na placu za tą kwote to wezne namiary ..tylko Cie transport pewnie zje ps. a Ty nie masz kierownika budowy? moj stawia domy i gdzie co najtaniej to ma w jednym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts