Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tani mateial na zasypanie fundamentu gorny slask

Recommended Posts

czy jest gdzies szansa kupic cos w okoloicy 10 PLN brutto/tone z dowozem na zasypanie fundamentu?

potrzebuje jakies 150- 200 ton piasku lub czegos podobnego

Znajdź gdzieś w necie cementownię Górażdże albo inną, zadzwoń i dowiedz się czy przypadkiem nie mają jakiegoś urobiska z którego jest możliwość kupna piachu. Wiem że ceny w takich miejscach to parę zł za tonę. Ale musisz doliczyć transport.

Do dziury po fundamentach musi być piach, i to dobrze ubity. Jeśli domek masz ok. 12na 10 to wejdzie jakieś 100 ton na pewno czyli max do 4-5 kamazów po 12 ton. Nie wiem ile ma tatra, ale może być po 6 ton.

budowa to jednak troche za malo

chyba ze ktos to robi cale zycie

u mnie to 15 lat systematycznej pracy ;)

ale jak ktos nie ma oporow przed anabolikami to osiagnie podobne efekty nawet w rok ;)

Strasznie mi się podoba gdy widzę na wystawie wiaderka, takie po `10-15kg i na nich napis "ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW". Normalnie pasza treściwa dla trzody chlewnej :D

budowa to jednak troche za malo

chyba ze ktos to robi cale zycie

u mnie to 15 lat systematycznej pracy ;)

ale jak ktos nie ma oporow przed anabolikami to osiagnie podobne efekty nawet w rok ;)

Strasznie mi się podoba gdy widzę na wystawie wiaderka, takie po `10-15kg i na nich napis "ODŻYWKI DLA SPORTOWCÓW". Normalnie pasza treściwa dla trzody chlewnej :D

odzywki sa spoko

sam kupilem w zyciu juz pare kibelkow i nie powiem zlego slowa

najbardziej lubie smak truskawkowy ;)

jest pewna roznica miedzy anabolikami a mlekiem w proszku o ktorym piszesz ;)

selim nie wiem moze sa rozne tatry ale jedna mi raz przywiozla 25 ton piasku

byla dosc dluuuga ;)

jak moglbys mi selimku podrzucic namiary na ta tatre to byloby supersko

zdjecie jest moje- a co - nie mam sie czego wstydzic....

jaki miły ten Leon :roll: ....

jak bede go mial na placu za tą kwote to wezne namiary ..tylko Cie transport pewnie zje

ps. a Ty nie masz kierownika budowy? moj stawia domy i gdzie co najtaniej to ma w jednym palcu :wink: