Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C20 DWOREK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc wam

przypadkiem (co jakis czas wpisuje c80 do wyszukiwarki) natknalem sie na dyskusje ;)

ten projekt to c80 z przerobkami

w c20 jest osobno spizarnia i osobno gospodarcze, ale za to mniejsza jadalnia ;(

dodatkowo ogrod zimowy, ktory mnie sie osobiscie nie podoba i na pewno bym z niego zrezygnowal

ponadto na pieterku przy schodach c20 ma sypialnie zamiast takieho jak u mnie holu na biblioteczke i miejsce komputerowe

reszta praktycznie to samo

chetnie sie dowiem, cz yjuz projekt masz, czy tez dopiero myslisz....

Witam ,

dziekuje za odpowiedz bryla jest podobna masz racje ja poczatkowo patrzalem na metry kw.i powierzchnie domu.Co do pomieszczen masz racje, ale musze powiedziec ze mamy zamiar budowac mad morzem i z mysla o mozliwym wynajmie pokoi, dlatego moze zapatrzylismy sie w tym projekcie.Jeszcze nie kupilismy i ale powiem ze zaczyna mi sie coraz bardziej podobac i mozliwosc dyskusji na forum jest b.przydatna w takim celu.Czy moglbys nam zdradzic jakie koszta poniosles a przedewszystkim o zalety czy mozliwych wadach?Za wszystkie porady nawet nie wazne duze dzieki .

Do nastepnego razu i powodzenia !

zobacz moj dziennik

na razie to co wybudowalem kosztowalo jakies 12000

zmienilem garaz na wiekszy, jednak nadal na jeden samochod, bo dzialke mam za mala

za to nad garazem powstalo duze pomieszczenie (7,2x4,2 metra)

zastanow sie nad c80

w sumie na ieterku tez mozesz zrobic ten dodatkowy pokoj w holu tak jak 2 c20

obrys budynku jest identyczny jak moj

co tu duzo gadac

jak cos cie bedzie interesowalo to pytaj

na razie najwiekszy problem mam ze zmiana technologii scian ( robie 3 warstowowo) i z oknami na pieterku (sa piekne, ale jak to bywa baaaaaardzo niefunkcjonalne)

super masz jakies fotki?

szczegolnei interesuje mnei ten strop

ktos ci go liczyl?

masz moze rysunki jakies zbrojenia?

zmieniales moze cos jeszcze?

bo ja np powiekszylem garaz i nad caloscia rozciagnalem wspolny dach- wygladac to bedzie troche jak stodola ale tak chcialem ;)

kurcze moglbys zalozyc dziennik to bylo cos...;)

fajnie ze znalazl sie ktos co buduje to praktycznie co ja... i kto jest pare krokow prze demna ;)

czytales moj dziennik?