zbynio 11.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 jeśli mogę coś sugerowac - pomieszczeń gospodarczych zawsze jest za małozdjęcia chciałbym przesłać ( ta technika ) może prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Bardzo chetnie ,jest mozliwosc przez forum (podalem @) czy musze go podac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A co do lazienki na parterze jak masz inny pomysl to chetnie bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 11.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 szczerze mówiąc nie widzę miejsca na dużą ( funkcjonalną )łazienkę na parterze, u mnie parter będzie kondygnacją typowo dzienną ,ta maleńkałazienka na parterze powinna ( musi ) wystarczyć,jeśli dom u Ciebie ma pełnić nieco inną funkcję to może łazienka (pokój kąpielowy ) w miejscegabinetu + sauna ,garderoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Zbynio,Bylo by mozliwe ale na saune itp. mamy juz przeznaczony budynek z bala i tak naprawde sam juz nie wiem gdzie moze rozciagnac w kierunku garazu?Co do zdjec jak mozemy sie skontaktowac?, podam chetnie @. Jezeli wiesz zmiany ktorych chce dokonac a jak widze jest ich pare robi to architekt przed kupnem,czy jest to sprawa dla mojego architekta .Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 jeśli mogę coś sugerowac - pomieszczeń gospodarczych zawsze jest za mało zdjęcia chciałbym przesłać ( ta technika ) może prywatnie ja tez poprosze o wszelkie mozliwe materialy email podany nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Zbynio prosze o kontak na- [email protected] Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 m.dworek / zbynio jezeli jest to mozliwe to prosze was o podanie mi na @ o jakich zmianach musze porozmawiac z architektem.Mam nadzieje ze jakos sie odwdziecze.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 m.dworek / zbynio jezeli jest to mozliwe to prosze was o podanie mi na @ o jakich zmianach musze porozmawiac z architektem.Mam nadzieje ze jakos sie odwdziecze. Dzieki a co ja ci mam napisac? porozmawiaj o takich zmianach jakie chcesz poczynic... to jedyna sensowna rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 11.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 w przypadku projektów gotowych zawsze konieczna jest adaptacjaktórą wykona uprawniony architekt, wszelkich zmian należy dokonacwłaśnie wtedy ( hurtem taniej ) z doświadczenia wiem że najwygodniejzałatwiać to w gminie ( mój przypadek )zdjęcia zrobię dzisiaj (aktualne i wyślę jutro ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 bardzo zalezy mi na tych rysunkach zbrojenia stropu monolitycznegojesli nie masz skanera to sprobuj przynajmniej fotke jaka strzelica zdjecia to sczegolnie mnie interesuje wykusz, oraz wszelkie kanalizy i inne szczegoly charakterstyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.08.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 a zapomnialbymmasz juz moze jakas koncepcje na rozprowadzenie powietrza goracego z kominka po pomieszczeniach?robisz sufit na parterze podwieszany z gipskartonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 11.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 tak jak wspominałem wcześniej nie mam tych rysunków ,będą póżnieji napewno Ci je prześlę ( zeskanuję )powietrze rozprowadze kanałami prostokątnymi w podłodze ,najkróceji najkorzystniej ze względu na rozkład temperatur ( zimne stopy ,brudny sufittemat nie do końca przemyślany czy turbina czy grawitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 no dobra w podlodze, ale jak?o ile sobie to jeszcze dajmy na to moge wyobrazic na parterze o tyle robienie takich kanalow w podlodze pieterka to jakas magia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 11.08.2005 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 cos mi sie wydaje ze z tymi oknami to jednak zadne rolety nie beda pasowaly .Zostaja dwie mozliwosci przebudowa daszku nad oknami albo okiennice ale niewiem jak by wygladalo to w praktyce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 12.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 no wlasnei ciesze sie ze ktos wreszcie ma ten sam problem co jaja dlugo nad tymi oknami myslalem nawet narysowalem je sobie na scianie w pokoju- wniiosek sa piekne, ogromne ale bardzo niefunkcjonalne w sensie rolet, firanek, otwierania.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 12.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Zdjecia wysłałem ,mam nadzieję że doszłyczytałem o systemie Darco kanały prostokątne 50 x 150 mm, moze upchneje w podłodze (dgp )w tych oknach to może żaluzje typu wachlarz ? , chyba jest to wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 12.08.2005 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Zdjecia dostalem b.dziekuje gdybys mial chwile czasu to pyknij pare jak wyglada z innych stron ogrodowa jest super tylko zauwazylem jeden ciag od komina do garazu ,myslisz ze tak jest lepiej czy sa inne powody?Dzieki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 12.08.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zbyniu z jakim kosztem budowy sie liczysz?(pod klucz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 12.08.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 stan surowy zamknięty 150 kz może wystarczy, pod klucz można wydaćkażde pieniądze,więcej zdjęć zrobię jak coś przybędzie, teraz nie widaćwnętrz przez te stemple,w pażdzierniku chcę zamknąć stan surowy, wtedypodam dokładne kosztynie wiem o co chodzi z tym ciągiem od strony garażu.buduję w okolicach Łodzi , jeśli po drodze zapraszam na oględziny w realuwiem że to ważne bo sam bezskutecznie szukałem osoby budującej ten domok 1.5 roku. czyżby się nie podobał innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts