Matti 12.08.2005 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wrecz przeciwnie ,dlatego proszimy o wiecej zdjec.!!Ja przygladalem sie tak i wydaje mi sie na zdjeciu projektu ze garaz jest troche bardziej w tyle (przesuniety )sam nie wiem jak ci to powiedziec wydaje sie na zdjeciu ze miedzy sciana garazu i domu jest naroznik bo i dach ma troche inne polozenie.Gdyby bylo to mozliwe to z pewnoscia bysmy przyjechali.Mamy do Darlowa(tam mamy dzialke 1000 km.) mam nadzieje ze rozumiesz. Ale bedziemy za jakies dwa miesiace to mozemy sie chetnie skontaktowac.Jezeli mozesz to daj namiary na adres @ albo ja dam ci moje ,na adres ktorym podales zdjecia.Teraz szukam architekta.Mam jednego ale chce za zalatwienie zezwolenia 5000 zl.Tak naprawde to ceny mi sa nieznane dlatego musze popytac innych,a i z ziemia musze zalatwic pare spraw (pisalem na ten temat w innym poscie).Dlatego prosze ciebie o ceny budowy bo beda wiarygodne i potwierdzone praktyka. Dziekuje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 13.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Zapraszam serdecznie, myślę że za dwa miesiące będzie dużo więcej do oglądania,bryła garażu jest węższa od budynku o 2 m po 1 m na stronęzdjęcia prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 13.08.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witam,powiedz mi prosze czy 5000zl za zalatwienie wszystkich spraw z zezwoleniami na budowe tego domu jest ok,cz troche przesadzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.08.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 zbynio ja rowniez poprosze o jakies zdjecia ewentualnie o skany tych zbrojen jesli mi juz cos poslales to podaj z jakiego adresu, bo moze moj filtr cie do kosza wrzucil i musialbym cie poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 19.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 przepraszam za milczenie byłem nieobecny,koszt 5000 zł to dużo, napiszproszę dokładnie za co.zdjęcia przesłane z adresu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 19.08.2005 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam, Efektem mojej pracy jest uzyskanie pozwolenia na budowę. Bez znajomosci szczegolow dotyczacych dzialki i projektu, a takze zakresu ewentualnych zmian nie jestem w stanie podac dokladnie kosztu pracy, ale zazwyczaj do uzyskanie zezwolenia koszt ten wynosi od 4,5 do 5 tys zlotych (wraz z zakupem dokumentacji, mapka,badaniami gruntu itp). jak myslisz? Pewnie domek rosnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbynio 22.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jeśli finałem jest zezwolenie na budowę cena do przyjęcia , strop wylanydomek rośnie, koszty też,początek września więźba,zdjęcia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 22.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w takim razie chyba zapomniales poslac mi tych zdjecczekam rowniez na zbrojenie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 29.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 no ladnie klony ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 15.09.2005 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zbynio, jak daleko jestes pochwal sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 16.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 uciekajcie klony jedne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 16.09.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 uciekajcie klony jedne !!!! A co od ciebie mozna sklonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 17.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 a kysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 10.01.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 witamja też zabieram się do budowy i chyba (bardzo chyba) wybiorę c80 mały dworek - czy kupowaliście projekty od muratora i później nanlsiliście zmiany - no i jaka była cena tych zmianto na razie tyle pozdrawiamJDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 24.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ktoś buduje albo jest już szczęśliwym mieszkańcem c20 z muratora??właśnie przerabiamy plan i bedę wdzięczna za każdą wazną i mniej ważną radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grecjano 06.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam, chciałbym sie dowiedzieć kto z państwa w województwie dolnośląskim lub dalej (to prosiłbym o przesłanie fotografii) buduje bądź wybudował dom wymieniony w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grecjano 06.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam, chciałbym sie dowiedzieć kto z państwa w województwie dolnośląskim lub dalej (to prosiłbym o przesłanie fotografii) buduje bądź wybudował dom wymieniony w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja pracuje nad podobnym projektem,moze troszke mniejszym C80.Ciezko tutaj na forum i o C20 i o C80,co nie znaczy ze ich nie ma.Cos chyba mala popularne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grecjano 07.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 i jak budowa w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dopiero papierologia,zaczynamy wiosna 2007.A ty juz sie zdecydowales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts