Rafal Cichon 09.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Mam zamiar wziąć kredyt w PTF- Banku , czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat tego banku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 09.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Ja 2 lata temu za pośrednictwem samego PTF brałam kredyt który finansował im BIG Bank Gdański obecnie Millennium. Formalności załatwiałam w ich punkcie w Gliwicach. Wtedy była to dla mnie najkorzystniejsza instytucja (zaliczyli mi wkład własnej pracy w poczet wkładu własnego). Obsługa szybka, rzeczowa mało formalności. Teraz niestety Millennium przejeło te kredyty i już mnie diabli biorą, nie potrafię się z nimi dogadać. Ostatnio znowu pytałam w PTF-Banku (ktoś ich przejął i stali się teraz bankiem) o możliwość powrotu. Prowizje znośne trochę nieciekawie wygląda sprawa ustalania oprocentowania, które także jest zależne jest od decyzji Zarządu Banku. Obecnie oprocentowanie podobne jak w innych Bankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts