globus.O 11.08.2005 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Gdzie tam jest uszkodzone przyrodzenie? Próbuję i nic. Nie widzę! Za to biały element to dla mnie jednoznaczne naturalne skojarzenie: cycki! To dom dla faceta. Piersi dookoła, piersi! to zaleta jeśli każdy widzi co chce widzieć, gorzej jeśli widzi to czego nie chce myśle że kształt piersi dobrze kojarzy sie każdemu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Za to biały element to dla mnie jednoznaczne naturalne skojarzenie: cycki! To dom dla faceta. Piersi dookoła, piersi! Takie biale to chyba barokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
globus.O 11.08.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Za to biały element to dla mnie jednoznaczne naturalne skojarzenie: cycki! To dom dla faceta. Piersi dookoła, piersi! Takie biale to chyba barokowe tak, są wydaje się chłodne, zimowe. ale zapewniam mogą być gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 11.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mnie sie wydaje ,że to beza.....A jak meble ?Też wklęsło-wypukłe??? A zresztą ,ja jak mówie że marze o domu z bala to sie wszyscy pukaja w czoło.Bo kto to widział taką dziadowską chałupe stawiac jak najlepsze to z pustaka Więc,jak komuś marzy sie życie w zakręconym,okrągłym domu to powinien przy tym trwać.Powodzenia.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkus 11.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Osobiście nie mam nic przeciwko… oryginalne i organiczne to fakt... Niektóre zdjęcia były przyjemne, nawet bardzo ale jedno było ohydne , forma okrągła a okna i wejście prostokątne, na dodatek przykryte dworkowymi trójkątami ..ohyda ..i pomyślałem .. pewnie w Polsce to dziwadło by kupowali ...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
globus.O 11.08.2005 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Osobiście nie mam nic przeciwko… oryginalne i organiczne to fakt... Niektóre zdjęcia były przyjemne, nawet bardzo ale jedno było ohydne , forma okrągła a okna i wejście prostokątne, na dodatek przykryte dworkowymi trójkątami ..ohyda ..i pomyślałem .. pewnie w Polsce to dziwadło by kupowali ...ech mamy, podobno kość ogonową, jako pozostałość po poprzednikach, myślę że podobnie jest z "dworkowymi trujkątami" tak zapewne będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Kiedy wchodziły na rynek pierwsze jajowate samochody też się wielu burzyło. Mnie wydawały się paskudne, a teraz się przyzwyczaiłam. Więc może i z okrągłymi domami tak będzie? Mnie się kojarzą z kreskówką o Olinku Okrąglinku. Wypisz-wymaluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 15.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Niby masz prawo do bycia oryginalnym ale ciekawe czy w Polsce łatwo otrzymać pozwolenie na budowę podobnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts