Kajkomen 01.11.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuje za zdjęcia i pomoc. Odpowiedzi na resztę pytań się nie doczekam jak widać Edytowane 1 Listopada 2015 przez Kajkomen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki331 18.11.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Przestrzegam przed wkładami i wyrobami z firmy Austroflamme.(dystrybutor krajowy z Głogowa). Uległem sugestywnej reklamie i za niemałe pieniądze otrzymałem wyrób kominkopodobny, który jak sie okazało moze byc jedynie dekoracją ; natomiast absolutnie nie nadaje sie do opalania drewnem.Zakup tego kominka to był kosztowny błąd. Płytki keramotu szybko popękały, szyba pokryła się nieusuwalnym nalotem a na koniec rama pękła i komora uległa rozszczelnieniu. Gwarancja wg sprzedawcy nie może być uznana bo w palenisku kominka może być temp. tylko 300 st C (sic!!)To największy bubel jaki znalazł sie w moim nowo wybudowanym domu. Sąsiad widząc moje problemy i sposób w jaki jestem traktowany dość szybko przestał mi zazdrościć (bo wkład ładnie wyglądał - to fakt), szybko zmienił zamówienie na Spartherma i teraz to ja jemu zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raczynski23 10.03.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Z samą firmą jest dobry kontakt, robią za darmo transport i dorzucają gratis kolano regulowane. Napisz wprost że sprzedajesz te kominki lub pracujesz w firmie Pama, lub wykup proszę płatny profil wówczas będziesz mógł oficjalnie reklamować bez ryzyka usunięcia wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garenbass 04.04.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 WITAM! Może odświeże temat ! Jakiej firmy polecacie wkłady kominkowe bez plaszcza wodnego ? Napiszcie jakich kominków używacie, jakie w nich są wady i zalety! Poszukuje dobrego wkładu kominkowego najlepiej z szybą narożną i bez płaszcza. Z góry dzięki za info , pozdrawiam z Rzeszowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piencu 05.04.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 My zdecydowaliśmy sie na Mbo, po namowie kilku instalatorów, by zrezygnować z zibi. Producent ten sam, wiec nie było tutaj namowy na inna firmę. Cena była z rabatem targowym, wiec tez okazało sie, ze aż tak strasznie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garenbass 05.04.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 A ile już go użytkujesz ? I czy jestes zadowolony ? Co z tą szybą czy faktycznie ta kurtyna powietrzna nie działa tak jak to opisują na forach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garenbass 07.04.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Może ktoś pomoże!? Dużo mi czasu nie zostało, musze kupić wkład z szybą narożną, bardziej rekreacyjne przepalanie , dwiema rurami powietrze grawitacyjnie puszczone na poddasze, w domu instalacja rekuperacyjna! Zastanawiam się nad firmą Kratki.pl tylko czy wybrać stalowy wkład z acumote , czy żeliwny?! Dajcie opinie jesli używacie takich wkładów z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.04.2017 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Może ktoś pomoże!? Dużo mi czasu nie zostało, musze kupić wkład z szybą narożną, bardziej rekreacyjne przepalanie , dwiema rurami powietrze grawitacyjnie puszczone na poddasze, w domu instalacja rekuperacyjna! Zastanawiam się nad firmą Kratki.pl tylko czy wybrać stalowy wkład z acumote , czy żeliwny?! Dajcie opinie jesli używacie takich wkładów z góry dzięki!Forum to miejsce w który się głównie czyta, jeśli chcemy się czegoś dowiedzieć. Opinie na temat wkładów z Kratek są. Chyba najwięcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts