Gość 25.11.2002 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Witam, mam propozycję, abyśmy podzielili się tajną wiedzą o parkietach, tym bardziej, że każdy fachowiec i sklep twierdzi co innego - jedni mówią np, że przed położeniem powinien poleżeć w pomieszczeniu, inni, że absolutnie nie itp. Spotkałem się nawet z opinią, dla przykładu, że parkiet z grabu przyswaja kolory z otoczenia (!)np ścian i przybiera ich odcień. Tak więc jest jeszcze trochę magii w parkietach - zapraszam do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Najpierw się przedstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Najpierw się przedstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Ty byłeś pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 fajna dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Jak to między anonimami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 No to może w końcu przejdźmy do właściwego tematu dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 A może najpierw się przedstawimy, co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Widzę,że powstaje ciekawa kronika .Świetnie się czyta, prawie jak Galla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Cześć,ja nazywam się Anonimowy, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Coś Ci się pomyliło Kolego, to ja jestem Anonimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 On 2002-11-26 10:24, Martula wrote: Widzę,że powstaje ciekawa kronika .Świetnie się czyta, prawie jak Galla. Obcym wstęp wzbroniony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 26.11.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 temat zapropomowałeś fajnywykonanie bez sensuzastanów się czy chcesz porozmawiać czy tylko nabić sobie ilość rozmów (co nie ma i tak sensu)jednym słowem szkodaa co do parkietów czy podłóg drewnianych to są śliczne...snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 26.11.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Ludziska to nie Gadu-Gadu ale forum.Jestem tu dłuższy czas i zauważam niebezpieczne zmiany.Nie wymienia się doświadczeń, rozwiązań technologicznych a zwłaszcza szczegółów konkretnego rozwiązania tylko odchodzi się od tematu i gada aby gadać.Ludziska OPAMIĘTAJCIE SIĘ. To forum jest aby sobie pomagać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 26.11.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 tomaszos oni mi pomogli - pomogli zrozumieć że głupota ludzka nie zna granic a marnotrawstwo czasu jest u na s na porządku dziennymi to wszystkoteż mnie wkurza ze zamiast kosnstuktywnych rozmów o budowlance są bezsensowne chaty w stylu blondynka/blondynkaale to już wina admina że na to pozwalai tylepozdrowkasnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Tak, to wina admina(ale fajny rym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacus 26.11.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Ten wątek już chyba nie ma racji bytu. Początek niczego nie wnosi, zniechęca do czytania, a tymbardziej do wypowiadania się. Dobrze by było usunąć te niepotrzebne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 26.11.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 No dobra, to może ja spróbuję uratować wątek. Ja zamierzam położyc drewno egzotyczne ipe lapacho i akurat tego drewna nie nalezy sezonowac u siebie w domu długo przed położeniem, a jedynie 2-3 dni. Ale to drewno ma inne parametry niż nasze rodzime sosny, graby czy jesiony. Ok, kto dalej o metafizyce drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Jacus, jeżeli są niepotrzebne, to dlaczego marnotrawicie swój cenny czas na pisanie tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Hey - to ja jestem autorem pierwszego postu - Michał - nie zarejestrowany, bo nie zależy mi na statystyce itp, po prostu miałem pytanie. Ten "anonimowy", który rozpętał bezsensowną dyskusję o przedstawianiu się to nie ja. Ręce opadają na takich ...prostaków? jak ich inaczej nazwać? ...dowcipnych inaczej? Mam nadzieję, że admin loguje IP userów i w przyszłości może je zablokować. Tymczasem powróćmy do tematu, po tracić przez kogoś nerwy i chyba ciekawy wątek? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts