JoShi 10.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Poszukuje w okolicach Warszawy (najlepiej strona wschodnia) firmy, ktora wykonalaby drzwi metalowe na wymiar i nie zdarlaby ze mnie zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 10.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A o jakie dzrzwi Ci chodzi? W Warce jest firma Donimet ma chyba też sklep firmowy w W-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.08.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A o jakie dzrzwi Ci chodzi? W Warce jest firma Donimet ma chyba też sklep firmowy w W-e Chce drzwi zewnetrzne stalowe robione na wymiar. Moga byc z wykonczeniem drewnianym. Najlepiej jakies ocieplane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 10.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 To oni takie robią, sam takie mam i wiem że robią to na zamówiony wymiar http://www.donimet.com.pl/ Co do cen obecnych to trudno mi coś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts