marc27 10.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 gdzie w wawie kupić lustro i oświetlenie? szukam lustra do łazienki i przedpokoju. Szukam także oświetlenia do całego mieszkania.bardzo proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 10.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 mysle, ze JAKIKOLWIEK market budowlany zaspokoi Cie pod tym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ja myślę że najwyższy czas przejść się po sklepach z oświetleniem a tego w Warszawie chyba jest pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 11.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Duży wybór oświetlenia (dwa piętra) jest w sklepie niedaleko ul. Radzymińskiej. Niestety nie wiem, jaka to ulica , ale wiem jak dojechać : należy jechać Radzymińską w kierunku Marek i skręcić w lewo na skrzyżowaniu, przy którym po lewej stronie jest Mc Donald. Niedaleko skrzyżowania, po lewej stronie jest sklep, o którym mówię. Przy tym samym skrzyżowaniu, tuż przy Radzymińskiej jest jeszcze jeden sklep z oświetleniem, ale nigdy tam nie byłam. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 11.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Polecam firmę Ramko na Ursynowie (Wa-wa). Wybór oświetlenia (naprawdę ładne lampy) duży (dwa piętra) w znośnych cenach. Całe moje oświetlenie pochodzi z Ramko a kinkiety też tam kupię. Oświetlenie widziałam też w OBI w drodze na lotnisko - tam podobały mi się lampy firmy Markslojd (z kolorowego szkłą), a także w Jupiterze przy Towarowej w sklepie chyba Dobre lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 11.08.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Gdzie dokladnie znajduje sie sklep Ramko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Lustra najlepiej zamówić u szklarza bo są zdecydowanie tańsze niż marketach. Ostatnio za lustro 110x95 (zamawiałam u szklarza) zapłaciłam 150 zł a za kupione w markecie 40x30 zapłaciłam 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 11.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ramko ul. Migdałowa 3 Ursynów. Lustra zamawiałam u szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts