piotro 26.11.2002 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 mam siedlisko i zgodę na budowę ZE chce bym zapłacił za cały koszt doprowadzenia prądu ok 600 m - tj 35 tys.plnczy słusznie - kto mi pomoże i zna ten problem?piotro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 26.11.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 spróbuj w dzile "prawo i pieniądze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 26.11.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Zgodnie z nowym prawem energetycznym, ZE może pobierać wyłącznie opłatę za p[rzyłączenie liczoną ryczałtowo za zamówioną moc od 1 KW - obecnie ok. 120 PLN za 1 kW. Nic więcej nie mogą od Ciebie żądać. W razie czego polecam "postraszenie" ich zasięgnięciem opinii w URE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesion 26.11.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 potwierdzam. inna sprawa, ze dostaniesz termin np. za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 26.11.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Wydaje mi się, że termin do dwóch lat (nie później). Czyli im wcześniej zapłacisz (uwaga od stycznia będzie o 50 PLN drożej za kW) tym wcześniej otrzymasz przyłączenie A tak na poważnie, bez łapówki może być trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotro 27.11.2002 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 duże dzięki wszystkimrozmawiałem z ZE ,jest temat tak jak piszecie opłata zryczałtowana lecz długi czas - mnie nikt nie goni a sąsiad pomoże z agregatemjeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts