Uszaty1973 10.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mam na działce brzydkiego dęba. Nie chcę go wycinać bo mam do niego sentyment z dzieciństwa, ale wkurza mnie bo rośnie krzywo (bardzo mocno pochyla się w stronę południową) i jak tak dalej pójdzie to położy się na dom. Czy są jakieś przepisy regulujące obcinanie gałęzi Dębu? Kiedy można go obcinać żeby zaraz nie usechł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babich 10.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Z tego co wiem to niema żadnych przepisów dotyczących przycinania drzew (istnieją co do wycinki drzew )!!!! A jeśli chodzi o termin przycinania tego dębu ,to najlepiej zrobić to kiedy niema liści ,choć ja zrobił bym to nawet teraz (jest brzydki a cięcie drzew nie powoduje usychania lecz lepszy wzrost roślin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts