XGrzesX 10.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Planuje zakup ladówki dwu drzwiowej z zamrażarką na dole. Zastanawiam się nad produktami Siemensa. Na jakie funkcje zwrócić uwagę ? Co daje wentylator w lodówce ? Co dają 2 agregaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Co daje wentylator w lodówce ? Co dają 2 agregaty ? juz było, skorzystaj z wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 11.08.2005 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Szukałem ale niestety nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia 11.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Wiem z doświadczenia, że 2 agregaty spełniają bardzo ważną i praktyczną rolę przy odmrażaniu takiego sprzętu. Wyłączasz np lodówkę a zamrażarka dalej działa, albo odwrotnie Wbrew opiniom o wiele więcej prądu nie pobierają niż 1 agregat. Warto zainwestować w dobry firmowy sprzęt, to się zwróci Nie wiem jak Siemens (ja mam Liebhera) ale powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 11.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dodam tylko, że agregat zabiera ciut więcej miejsca w części zamrażarki a więc zamiast trzech komór będzie 2 i pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beukocik 11.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 tez planuje zakup lodowki ale mnie ineresuje czy ktos ma doswiadczenia w eksploatacji lodowki z komora zero /bio-fresh/ podobno rosieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 11.08.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 wentylator pozwala utrzymać równomierny chłód w komorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts