mgrob 11.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mam pion kanalizacyjny w kuchni, w ścianie. Jest jeszcze przed tynkowaniem i zastanawiam sie jak najlepiej wygłuszyć aby nie było "wodospadu". Czy wełna będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały.majster 11.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czeka mnie podobny problem ,,,, i niestety tez nie wiem poczekamy poczytamy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 11.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Swoje piony kazałem wygłuszyć wełną, której sporo zostało z ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 11.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Najlepiej wykonać kanalizację z rur tzw. niskoszumowych trzeba raczej zamawiać bo nie są od ręki i później pion wygłuszyć wełną i obudować 2x płyty g-k. Tak kiedyś zrobiłem i nic nie było słychać. Ale pion (deszczowy) przechodził mi przez sypialnię. W przypadku kuchni i kanalizacji bytowej a nie deszczowej może nie są wymagane aż tak restrykcyjne srodki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 11.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ja mam wygłuszone wełną i obite g/k . Na razie nic nie słyszę, bo nikt wody z góry nie leje pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 11.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A ja mam niewygłuszone wełną (jest tylko glazura) i zupelnie nie przeszkadza mi wodospad - to wcale niedokuczliwe szemranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.08.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A u mnie w mieszkaniu słychać potwornie jak sąsiedzi odkręcają wodę w łazience (szumi woda płynąca w rurach). Naprawdę - rano mnie budzi hałas . Co zrobiono nie tak? Nie chciałabym, żeby takie efekty były też w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.02.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 A ja mam takie pytanie: jeżeli w projekcie łazienka górna jest nad salonem to czy rury kanalizacyjne będą biegły w jego ścianie. To wtedy to dopiero trzeba wygłuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 25.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie pytanie: jeżeli w projekcie łazienka górna jest nad salonem to czy rury kanalizacyjne będą biegły w jego ścianie. To wtedy to dopiero trzeba wygłuszać W projekcie na pewno masz rozrysowane, gdzie idą rury. Sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 mam wygłuszone wełna o zabudowane bloczkiem z betonu komórkowego 6 cm ( nie lubie gk zwłaszcza w kotłowni i łazience) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts