Żółtodziób 11.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 witam Jestem przed etapem wiercenia studni na mojej działce. Dodatkowo planuję założyć POS. Działka ma 1300 m2 więc nie będzie problemu z zachowaniem odległości (2 m od ogrodzenia i 30 m od studni). POS będzie drenażowy. Kto z was drodzy forumowicze ma takie rozwiązanie? Obawiam się trochę o jakość wody jeżeli w pobliżu jest POS; czy nie ma z tym problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 11.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A jakie są wymiary działki? Czy jesteś pewien, że tam gdzie planujesz studnię jest woda? A co z sasiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 11.08.2005 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A jakie są wymiary działki? Czy jesteś pewien, że tam gdzie planujesz studnię jest woda? A co z sasiadami? Co do wody to jestem spokojny, a jeżeli chodzi o sąsiadów to nie widzę problemu. Generalnie chodzi mi o to czy ktoś ma studnię w odległości około 30-50 m od POS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Też ten temat mnie interesuje : planuję głębinową i oczyszczalnię tylko biologiczną. Niby bez drenażu, ale czy wtedy można ją traktować jak szambo ... ?Mam 1400 m więc bez rewelacji, woda jest wszędzie tylko trzeba wiercić. Kto np. wyznacza wszystkie odległości przepisowe od danych urządzeń / budynków / granic ?Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts