jpawl 26.11.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Mam ofertę, o której nie wiem co myśleć (wydaje mi się, że b. drogo). Oto szczegóły: 1. Montaż kotła wiszącego z zasobnikiem CWU Vaillant - 1600 netto 2. Montaż systemu spalinowego współosiowego 5,5 mb - 350 netto 3. Armatura (zawory, śrubunki,złączki itp) - 1200 netto Autoryzowany montażysta, kocioł ma być podłączony do dwóch obiegów (podłogówka, grzejniki) CO, a także do CWU z cyrkulacją. CWU i CO jest już rozprowadzone, trzeba to tylko poskładać razem (razem z pompami, naczyniami wzbiorczymi, zespołem mieszającym) i odpalić Jak to wyglądało u Was ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Wydaje mi się, że drogo. My zapłaciliśmy za montaż Buderusa stojącego z zasobnikiem, dodatkowy obieg z kominka z płaszczem wodnym - 800zł, do tego trzeba doliczyć 200zł za wsadzenie rury w komin /z rozkuwaniem kawałka, bo się nie mieściła /. Ale wszystkie podejścia mieliśmy wcześniej zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 04.01.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Montaż mnóstwa rurek miedzianych - nie był to komplet oryginalnych połączeń systemowych, 4 pomp, kotła Viessman Vitogas 100 - kosztowało mnie 800 pln bez rachunku.Dzwoniłem do fachowców od Viessmana (poleconych przez sprzedawce) chcieli odpowiednio 1300, 1800, 2300 pln z tym, że ostatnia cena dotyczyła montażu z częsci firmowych Viessmana - co mnie tym bardziej dziwiło, bo to najprostsze z możliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Instalator we Wroclawiu / bez rachunku/ za zainstalowanie tego co tam trzeba w kotłowni gazowej- z piecem gazowym dwufunkcyjnym Vitopend 100 , wziął 500 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts