Pafnucy 11.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mam do sprzedania 8 drewnianych parapetów wewnętrznych, wymiary:6 sztuk: 1520 x 2702 sztuki: 920 x 270Grubość 30 mmDrewno: mahońKolor: ciemny brązowy (wg nomenklatury firmy M&S ze Słupska NUSSBAUM)Parapety zamówiłem wraz z oknami, niestety nie przewidziałem, jak okna te zamontuję. Teraz parapety są troszkę za krótkie, można z tym żyć, ale lepsze byłyby o pare cm dłuższe. Parapety bardzo estetyczne. Cena do uzgodnienia.Wiadmość proszę przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 02.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Czy to jeszcze aktualne?Jeśli tak to byłabym zainteresowana 3 szt z tych większych.prośba o ceny i jakąś fotkę :[email protected] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 27.01.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Czy to jeszcze aktualne? Jeśli tak to byłabym zainteresowana 3 szt z tych większych. prośba o ceny i jakąś fotkę : [email protected] pzdr niestety, parapety zostaly już przyklejone;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts