ewusia 15.08.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 a ja kupując projekt gotowy zapytałam o ewentualne zmiany - a miałam wiele pomysłów - i otrzymałam zgodę architekta oraz druk czysty do wpisania ewntualnych zmian podpisany przez niego in blanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 16.08.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ja słyszałem że ścianki działowe można sobie dowolnie przesuwać niezależnie jak są usytuowane w projekcie o ile nie są to ściany nośne. Ścianki działowe to ścianki działowe a ściany nośne (konstrukcyjne) to nośne. Nie jestem budowlańcem, ale na mój gust to ściana nośna może być zarazem ścianą działową. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1000 17.08.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Czy ktos jest zorientowany czy zmiana grubosci scian nosnych z 25 na 30 cm / Porotherm / + welna jest mozliwa juz po uzyskaniu pozwolenia na budowe. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.08.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 piter1000myśle że nie ma z tym jakiegokolwiek problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anufil 26.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 coś tu cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anufil 26.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aha, pozwólcie, że jeszcze spytam raz o przesunięcie komina, czy to też wymaga zgody projektanta, co prawda już pytałam jakiś czas temu, ale nie znalazłam nigdzie takiego tematu, więc ponawiam pytanie. Czy ktoś może mi odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts