Maciek-L 11.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czy taki styropian jest na pierwszy rzut oka (na dotyk, ucisk) dużo inny od od FS 20.Pytam bo wczoraj pod moją nieobecność dostarczono na budowę właśnie FS 30 (jedną paczkę, tylko tyle potrzebuję). Według mnie był za miękki a na paczce nie było żadnego napisu, oznaczenia, co prawda nigdy wcześniej FS 30 nie widziałem, ale brałem wszystko na logikę. Pojechałem do składu skąd był styropian, właściciel twierdził, że to FS 30, ale dzisiaj pojawił się na placu budowy przepraszając (zachował się dobrze), że jego pracownicy popełnili błąd. Przywiózł nową paczkę, styropian jest twardszy w dotyku od poprzedniego (który dla mnie wyglądał jak FS 15). Porównując tą nową paczkę ze styropianem FS 20 nie zauważam jednak dużej różnicy. Stąd moje pytanie, czy można taki styropian łatwo odróżnić.Na nowej paczce jest tylko napisane mazakiem "FS 30" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 11.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Zwazyc paczke styropianu i obliczyc jej objetosc. Nastepnie policzyc czy 1 m3 styropianu wazylby 30 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-L 11.08.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dzięki, jest to myśl, tylko trzeba skoławać wagę, ale to jest do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts