agamon 26.11.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Szukam solidnej ekipy do budowy domu. Jeśli taką ktoś ma proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 26.11.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Witam Agamon.Ja też szukam ekipy w Lublinie, lub okolicach. Jak coś znajdę dam Ci znać. Sądzę że tak mało osób z Lublina odzywa się na forum, że chyba sami będziemy zmuszeni rozejrzeć się za ekipami.Gdybyś Ty coś znalazł daj mi znać. W końcu 1 ekipa kilkuosobowa buduje więcej niż 1 dom w roku.Pozdrawiam Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.11.2002 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Witaj krzysztof!To dobry pomysł, szukajmy wspólnie ,jedna ekipa jest w końcu zdolna wybudować wiecej jak 2 domy w sezon. Rozmawiałem z jednym człowiekiem , jest to młody człowiek , nie drogi, robi dobrze- ale wg. opini innych inwestorów wymaga nadzoru.Poprostu nauczony jest pracowac kiedy ma kogoś nad sobą.O jego pracy świadczy fakt że wybudował 3 domy na sąsiednich działkach .Pozdrawiam , Agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 29.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 cześć miesiąc temu zadałem takie samo pytanie na tym forum i z przykrością muszę stwierdzić że nie dostałem żadnej odpowiedzi ale może wam się poszczęści, a gdyby tak się stało to mam prośbę abyście nie zapomnieli o mnie ) moje poszukiwania są nadal aktualne pozdrawiam yares e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 29.11.2002 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Witamy Cię yares OK jak bedziemy mieli cos na oku to klikamy na forum. Kliknij coś o sobie wiecej. My jesteśmy cześciej w Klubie budujących- lubelskie zapraszamy [ Ta wiadomość była edytowana przez: agamon dnia 2002-11-29 19:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 02.12.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 witamjuz sie zameldowalem na forum lubelskim, w miare mozliwosci postaram sie czasami tam pojawicpozdr.yares Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki0123 30.11.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam z checią podejme się tego zlecenia zapraszam domnie do domu z projektami wycena nic niekosztuje pozdrawiam 519150740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts