ckwadrat 11.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 W zasadzie zawsze miałem awersję do tych zza Buga, ale teraz to już przechodzi wszelkie granice, nie tylko tę jedną. Czwarty przypadek pobicia to już na pewno zorganizowana, i to dobrze, akcja. Za dużo tego też aby to mogła być akcja jakichś nacjonalistów, czy kogoś nie związanego z władzą na Kremlu. Wygląda więc zatem na to, że Moskale po raz kolejny prowadzą z nami wojnę. W końcu bicie to środek wojenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 11.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jaki czwarty??? Ja słyszałam o dwóch??? Też mam wrażenie, że od dłuższego czasu wyraźnie szukali zaczepki... a teraz testują jak daleko mogą się posunąć. No i oni też nas nie lubią. Boję się myśleć nawet co z takiego czegoś może wyniknąć i nie zazdroszczę naszym specom od polityki zagranicznej i takich tam dyplomatycznych rzeczy, bo ja nie wiem jak należy zareagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.08.2005 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jaki czwarty??? Ja słyszałam o dwóch??? 1. kierowca z ambasady 2. łącznościowiec z ambasady 3. II sekretarz z ambasady 4. korespondent Rzeczpospolitej (dziś) Wszystko w Moskwie. Białoruś to pikuś przy Moskwie. Tam przynajmniej zachowują pozory i mydlą oczy łamaniem "prawa". Rusek wali od razu między oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Moim zdaniem pozostaje wycofanie naszych dyplomatow , niemniej jakie beda tego skutki , wole nie myslec.A czy nasz prezydent zabral juz glos czy dalej na wakejszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 12.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ckwadrat - a dlaczego nie lubisz "ruskow"? Mysle, ze na tym czwartym to juz sie skonczy. Juz takie u wladzy rosyjskiej myslenie ... Zab za zab... Czterech naszych, czterech waszych ... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ckwadrat - a dlaczego nie lubisz "ruskow"? Mysle, ze na tym czwartym to juz sie skonczy. Juz takie u wladzy rosyjskiej myslenie ... Zab za zab... Czterech naszych, czterech waszych ... itp kaKa, dobrze że Litwa nie za Bugiem, tylko bardziej na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ckwadrat - a dlaczego nie lubisz "ruskow"? Bo zawsze nas traktowali jako swoją sferę wpływów i dążyli do podoprządkowania Polski swoim wielkomocarstowym zapędom, bez względu, czy był to carat, komunizm, czy jak widać i teraz, gdzie niby jest tam demokracja. I nie jest to nietsety li tylko dążenie elit władzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 12.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Whisper, moze i nie za Bugiem, ale polacy litwinow nie mysle, ze daza goraca miloscia sasiedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Moze tylko mała prosba żeby nie nazywac tego wojną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Whisper, moze i nie za Bugiem, ale polacy litwinow nie mysle, ze daza goraca miloscia sasiedzka Kaka, śmiesz wątpić, że pałamy do Was naprawdę gorącą miłością? Chyba opal i ja na spotkaniu przy piwku w Muratorze daliśmy Ci tego wyraz A tak na serio to akurat dobra kondycja Litwy (niepodległość, silna gospodarka) leży w żywotnym interesie Polski. I vice versa. Podobnie jak niepodległość i pełnia neizależność Ukrainy, Białorusi, Estoni i Łotwy. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Jak również - prawdziwa demokracja w Rosji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Moze tylko mała prosba żeby nie nazywac tego wojną. A niby dlaczego? Zachowują się jak na wojnie - biją naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Moze tylko mała prosba żeby nie nazywac tego wojną. A niby dlaczego? Zachowują się jak na wojnie - biją naszych No choćby dlatego, że najpierw my pobiliśmy ich. Poza tym nie eskalujmy konfliktu, mam nadzieję, że dali sobie tylko po mordzie i na tym się skończy. Wojna to najstraszniejsze co może nas spotkac. Mam nadzieję, że sprawa rozejdzie się po kościach, potrzeba nam tylko rozważnych i spokojnych polityków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 wiem jedno, nasza szansa tylko w Amerykanach, bo za nim nasi psełdo sojusznicy Francja i Niemcy by się zebrali, aby nam pomóc, to już by Polski na mapie nie było, miedzy czasie by się pokłócili o sposób interwencji. Dlatego uważam iż wspieranie USA jest w naszym interesie narodowym, gdyż Amerykanie może nie są wylewni wyjątkowo, ale pamiętają o zasługach Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Moze tylko mała prosba żeby nie nazywac tego wojną. A niby dlaczego? Zachowują się jak na wojnie - biją naszych No choćby dlatego, że najpierw my pobiliśmy ich. Poza tym nie eskalujmy konfliktu, mam nadzieję, że dali sobie tylko po mordzie i na tym się skończy. . Jest mała różnica - dzieciaki pobili huligani, pracowników ambasady.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ooo. "Wojna" przeszła z "gabinetu" do klubu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 widocznie redakcja sądzi, że mamy równo pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 no tak Majka, w zasadzie to nie wiadomo kto pobił ich dzieciaki, ani kto pobił POlaków w Moskwie, bo sprawa jest jeszcze na etapie zarzutów, prawda?Chcę tylko powiedzieć, że moim zdaniem nie powinniśmy eskalować sprawy ani tymbardziej używać słowa wojna, bo to naprawdę coś najokropniejszego, o czym nawet nie chciałabym głośno mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ...najpierw my pobiliśmy ich. Poza tym nie eskalujmy konfliktu.... Jest mała różnica - dzieciaki pobili huligani, pracowników ambasady.............. No właśnie, to jest zasadnicza róznica. Napad na ich nastolatków to był typowy napad chuligański, z kradzieżą komórek, dokumentów, pieniędzy. A podczas napadów na naszych dyplomatów i dziennikarza nic im nie zabrano. To "podpis" służb specjalnych, jak to dzisiaj usłyszałem od jedngo z komentatorów w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.08.2005 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 no tak Majka, w zasadzie to nie wiadomo kto pobił ich dzieciaki, ani kto pobił POlaków w Moskwie, bo sprawa jest jeszcze na etapie zarzutów, prawda? Niezupełnie, polska policja dotarła już do paserów (siedzą w wiezieniu), przy których znaleziono należące do nastolatków komórki. A to już dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 oj. Xena, zejdź na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts