darsalam 13.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Czy może mi ktoś powiedzieć jak się maja koszty dachówki do kosztów elementów dodatkowych.Liczyłem,że będę krył blachodachówką , ale obecnie jest promocja na euronita i zacząłem się nad nią zastanawiać ale nie wiem czy koszty elementów dodatkowych to nie cena dachówki na cały dach X2.Dach dwuspadowy z obniżonym garażem,4 okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 21.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Podciągam temat.Czekam na opinie.Obecnie jest jakaś promocje (na S)więc zastanawiam się czy nie kupić.Chyba to lepsze niż blachodachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 21.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja się zdecydowałem na s Euronita. Policzyli mi po 2.80 - to dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 21.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja mam, nic jej nie brakuje, jest barwiona w masie, jak kupowalem to byla tansza niz inne i od reki.No i wzor sie nam podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 10.12.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Czy ktoś ma dachówkę Euronit Verona na swoim dachu i mógłby wkleić foteczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 14.12.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 18.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Sprawdź na stronie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 18.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki za radę, ale zrobiłam już to zanim założyłam ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 02.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam, Jakie macie doświadczenia z Euronitem. Polecacie czy raczje odradzacie na dach? Pozdrawiam W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 02.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Brązowy. Leży drugi rok. Nie blaknie, nie pęka, nie odlatuje jak wieje. No jest i tyle. Więcej nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 02.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Więc mam i przynajmniej w wersji jaką posiadam chyba odradzam (co się tu na forum nieczęsto zdarza ). Euronit 'S' ceglasty czerwony na dachu od 4.5 roku, niestety na północnej połaci mocno już zielony. To być może ogólna cecha dachówki cementowej - dość porowata struktura i powierzchnia przyjaźniejsza porostom niż w przypadku angob i superangob na dachówce ceramicznej... Takie są moje wrażenia, porównuję dachy w tej samej okolicy i dziś szedłbym raczej w dachówkę ceramiczną, różnica w cenie aż tak nie powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 02.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Grafit,też 2 rok.Kupiłem bo była promocyjna cena.Dekarze nie narzekali ja na razie tez nie.Z daleka dach to dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 02.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 bierz i się nie oglądaj, najlepiej Perłę, czy " pójdziesz " w ceramikę angobę lub glazurę, nie ma większego znaczenia i tak porośnie , tylko kwestia czasu, oczywiście im większa gładź tym późniejszy proces itd. różnicę z "pójścia" (czasem bardzo znaczną) przeznacz na dobre rynny. lub lepszą membranę albo okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 02.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Więc mam i przynajmniej w wersji jaką posiadam chyba odradzam (co się tu na forum nieczęsto zdarza ). Euronit 'S' ceglasty czerwony na dachu od 4.5 roku, niestety na północnej połaci mocno już zielony. To być może ogólna cecha dachówki cementowej - dość porowata struktura i powierzchnia przyjaźniejsza porostom niż w przypadku angob i superangob na dachówce ceramicznej... Takie są moje wrażenia, porównuję dachy w tej samej okolicy i dziś szedłbym raczej w dachówkę ceramiczną, różnica w cenie aż tak nie powala. a dlaczego niby mamy odradzać bodaj najbardziej ekonomiczne w tej chwili pokrycie dachowe, trwałe ,estetyczne, porastające jak każde, szkoda że dla niektórych "tylko ceramika panie" lub "blacha nie porasta" mało godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 03.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I tak się juz zdecydowałem na Euronit zwykła ceramika mi nie pasuje Chciałem tylko znać opinie uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 03.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Więc mam i przynajmniej w wersji jaką posiadam chyba odradzam (co się tu na forum nieczęsto zdarza ). Euronit 'S' ceglasty czerwony na dachu od 4.5 roku, niestety na północnej połaci mocno już zielony. To być może ogólna cecha dachówki cementowej - dość porowata struktura i powierzchnia przyjaźniejsza porostom niż w przypadku angob i superangob na dachówce ceramicznej... Takie są moje wrażenia, porównuję dachy w tej samej okolicy i dziś szedłbym raczej w dachówkę ceramiczną, różnica w cenie aż tak nie powala. a dlaczego niby mamy odradzać bodaj najbardziej ekonomiczne w tej chwili pokrycie dachowe, trwałe ,estetyczne, porastające jak każde, szkoda że dla niektórych "tylko ceramika panie" lub "blacha nie porasta" mało godne uwagi. Sandacz, ale masz Euronita, czy tak o piszesz? Bo ja mam i odpowiadam autorowi wątku na jego pytanie, czy 'polecacie czy raczej odradzacie'. To wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 03.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Jak byś poczytał trochę moich postów, to byś się dowiedział czy tak "O" sobie piszę, z reguły wypowiadam się na tematy o których mam jakie takie pojęcie ,a nie jak niektórzy "na każdy temat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.02.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I tak się juz zdecydowałem na Euronit zwykła ceramika mi nie pasuje Chciałem tylko znać opinie uzytkowników Witam Ja mam Euronit Extra, ale dopiero od 2 lat, także nic powiedzieć za wiele nie mogę, oprócz tego, że mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 04.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wykorzystam rzeczowe argumenty sz.k. miwola przy targowaniu ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 04.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tinek widze, że jestes z moich okolic Znasz jakąś dobrą ekipę która zakłada Euronit Pozdrawiam W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts