Kacperski 06.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To rzeczywiście bardzo dobra dachówka,ma takie"drobiazgi",które pozornie są nieważne,często nawet sprzedawcy o tym nie wiedzą a bardzo ważne dla przyszłych mieszkańców pod dachem Euronitu.I jeszcze bardzo ważna rzecz: w wielu dużych miastach są magazyny fabryczne a w nich każdy drobiazg dostępny od ręki czego nie można powiedzieć o innych producentów, to bardzo ważne jak dekarze na dachu a nam zabrakło 2 gąsiorów !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 11.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 zarka,ładna dachówka ale na uwagę zasługuje także estetyczny płotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 16.11.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dzięki Kasinka, jeszcze tylko brakuje obudowqy gazomierza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 07.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zainteresowała mnie ta nowa powłoka. Chętnie zobaczę fotki dachów na których została położona ta dachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 24.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jakie sa opinie.Ma ktos ja na dachu?Sprzedawca zachwala ze lepsza od braasa.Prosze o opinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 24.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jakie sa opinie.Ma ktos ja na dachu?Sprzedawca zachwala ze lepsza od braasa.Prosze o opinie!!! Z wyglądu to samo, jakość też taka sama. Wybrałem euronit bo był tańszy. Bras ma lepszą ofertę bo ma lumino i cisara chyba na wszystkich kolorach. Ale widziałem dachówki w których ta powłoka zbielała-zmatowiała (bo to właściwie lakier bezbarwny) Euronit ma powłokę-odpowiednik o nazwie perła ale tylko na kolorze ceglanym. Na dachu tych powłok nie widać różnica jest głównie jak sie trzyma dachówki w ręce. Brąz euronitu (taki mam) wydaje się byc ciemniejszy (porównanie z dachem sąsiada z brasem) ale może to tylko kwestia padania światła. Euronit ma chyba lepszą barierę przeciwodną (tzn podwójną) - ale czy to ma znaczenie nie wiem. Dachówki pod wieloma względami bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 24.04.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 I.W dzieki za opinie. Juz bylismy zdecydowani ale dzis na skladzie powiedzili ze na Braasa trzeba czekac 4 miesiace.A ze Euronit dostaniemy szybciej i zaczeli zachwalac itp. itd. ale wiadomo oni chca sprzedac.I teraz jestesmy skolowani bo juz milismy wybrana a teraz znowu zamieszane w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 24.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ja mam już prawie od 2 lat , i bez zastrzeżeń, dobra dachówka ,nie ma się co obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 24.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To samo co Brass tylko cena jest nizsza ale wyglad i kolorystka to jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 25.04.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Też mam Euronit od jesieni. Wygląda pięknie. Przed wyborem pojeździlismy po okolicach i popytalismy uzytkowników tej dachówki o jej funkcjonalność i ew. zastrzeżenia. Nie było ani jednej osoby, która byłaby zawiedziona zakupem Euronitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 25.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Podobno dużo miększa od Braasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 25.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Również mam Euronit. Najpierw chciałam Brassa i tylko Brassa, ale zostałam przekonan do Euronitu i póki co nie żałuję. Na pewno była dużo tańsza. Nie wiem z jakich okolic jesteś. Na Dolnym Śląsku mogę polecić jedną hurtownię. Aha i co się dowiedziałam, w Euronicie nie ma problemu z reklamacjami (ponoć Brass robi duże problemy). A przekonałam się o tym na własnej skórze. Przywieźli 2-tygodniową dachówkę! Część kruszyła się w rękach. Wymienili wszystko bez żadnego gadania, od ręki. Jak wygląda możesz obejrzeć w moim albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 25.04.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 U mnie euronit od ponad półtora roku i jestem zadowolony. Wychodził taniej od Brassa o ładny grosz. Temat ten powtarza się co rok o tej samej porze, więc jak chcesz więcej opinii, przeszukaj posty archiwalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 25.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dzieki za opinie juz sie zdecydowalismy bedzie Euronit.Wlasnie powiedziano nam o tych reklamacjach Braasa ze robia problemy.A ile u Was wychodzi cenowo.Ja place 2.87 zl za ceglaska eske z powloka perla.A Braas chyba byl po 3.20 zlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gucio33 25.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 My tez zamowilismy euronita s-ke ciemnoszara 28zl za 2 miesiace ma byc.Mi sie podoba i sadze ze lepsze to od blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W lutym podstawowa po 2,10 brutto (eska brązowa), chociaż miałem ofertę 1,99 ale kłopot z transportem bo skład daleko i trzebaby dodatkowo za przewiezienie płacić (brałem na depozyt i musi stać na składzie bo Euronit za depozyty chce kasę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 25.04.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 I.W a myslalam ze u nas tanio hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacek2006 25.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Hejka, My też kupiliśmy Euronit ceglastą - pierwotnie miał być grafit, ale MÓj mężus stwierdził,że Nasz duży dach będzie wyglądał przygnębiająco. Kupilismy w lutym za 1,99 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gucio33 25.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to widzimy jak ceny rosna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 25.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Producent nie podniósł ceny o tyle (miało być 5-15%) to raczej większy apetyt handlowców. Ciekawe czy tak ma każdy że jest taki zachłanny. Mają większe obroty,więcej zarabiają, ich koszty nie rosną tak jak producentów i jeszcze mało. Na allegro znajdziecie euronit po 2,15 -2,25. Cena z allegro (wtedy 1,99) była dla mnie punktem wyjscia do negocjacji Ps Cennikowo było 2,42 a jest 2,81 Ps 2 To z allegro po 2,15 to z 7% vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts