Iktorn 08.04.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Musze wyrownac trawnik w ogrodzie Kto wie gdzie w Wawie - okolice Ursusa i Wloch mozna wypozyczyc taki sprzet i za ile ?PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Szukałam dzisiaj informacji na ten sam temat. Centrum Ogrodnicze IGLAK w Wwie (ul. Patriotów 1:cool: proponuje wynajem glebogryzarki (80PLN/dobę). Drogawo, ale nie trzeba kopać ręcznie... Pzdr. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukunia 15.10.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Czy ktoś ma namiary na wypożyczalnię sprzętu ogrodniczego w Wrszawie lub jej południowych okolicach?Muszę rozdrobnić około 10 brzózek wyciętych wiosną tego roku. Pozdrawiam,Kuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukunia 24.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 No i co 2 tygodnie minely... i nikt nie wie?Pomozcie prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 24.10.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 a dlaczego nie schajcowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 04.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No i co 2 tygodnie minely... i nikt nie wie? Pomozcie prosze. Do tego czasu można było załatwić sprawę siekierą. I byłoby za friko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie Mam problem jak w temacie. Czy tylko ja? Jest dużo wypożyczalni sprzętu budowlanego. Natomiast czasami człowiek ma problem, że w ogrodzie chciałby coś zrobić, do czego są specjalizowane maszyny, ale jest to zdarzenie jednostkowe i nie za bardzo opłaca się kupować ten sprzęt. Np. spalinowa glebogryzarka czy coś podobnego - użyję raz, może dwa razy - a kosztuje kilka złotych. Jednym z rozwiązań byłoby wypożyczenie na dzień, dwa. Pytanie tylko - skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 12.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witajcie Mam problem jak w temacie. Czy tylko ja? Jest dużo wypożyczalni sprzętu budowlanego. Natomiast czasami człowiek ma problem, że w ogrodzie chciałby coś zrobić, do czego są specjalizowane maszyny, ale jest to zdarzenie jednostkowe i nie za bardzo opłaca się kupować ten sprzęt. Np. spalinowa glebogryzarka czy coś podobnego - użyję raz, może dwa razy - a kosztuje kilka złotych. Jednym z rozwiązań byłoby wypożyczenie na dzień, dwa. Pytanie tylko - skąd? Ja wypożyczałem w sklepe ogrodniczym Horturus walec i siewnik być może maja tez bardziej skomplikowane narzedzia. http://www.hortorus.com.pl/kontakt.phtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.08.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzięki smartcat. Rzeczywiście mają też większy sprzęt. Tylko trochę daleko ode mnie. Może jeszcze ktoś zna inne miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 16.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A może zatrudnij kogoś posiadającego taki sprzęt do wykonania prac, może się okazać niewiele drożej? Ja u siebie brałem człowieka na codzień pracującego przy pielęgnacji zieleni miejskiej w Grodzisku, miał walec, miał kosiarkę, czy glebogryzarkę nie wiem. Namiar mogę przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 16.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 bogus Skoro Hortorus jest za daleko to napisz jaka okolica jest dla Ciebie ok.Znam wypozyczalnie w okolicach Pruszkowa, Ursusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mieszkam pod Grodziskiem więc Pruszków jest jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 16.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ja "wpożyczyłam" sprzęt z obsługą tzn. sąsiada ze wsi . Sprzęt ma na miejscu , potrafi obsłuzyć i cena do przyjęcia . Najpierw zaorał działkę , potem bronawał , teraz ma wjechać z glbogryzałką a na końcu jeszcze posieje . Za cześć prac gotówka za część przyczepa drewna ( pozostałości po budowie ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Też tak zrobiłem z większością działki. Ale pozostał jeszcze jeden fragment. Na moje lenistwo za duży do skopania a z drugiej strony z bardzo odpowiedzialny (np. oczyszczalnia) by dużymi maszynami jeździć. Optymalna byłaby taka mała ogrodnicza maszynka. Stąd jej poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 16.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Też tak zrobiłem z większością działki. Ale pozostał jeszcze jeden fragment. Na moje lenistwo za duży do skopania a z drugiej strony z bardzo odpowiedzialny (np. oczyszczalnia) by dużymi maszynami jeździć. Optymalna byłaby taka mała ogrodnicza maszynka. Stąd jej poszukiwania. bogus - wysłałem Ci info na priv Pozdrawiam sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 16.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 jatoja - dzięki. Wiadomość dostałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania221 19.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Niedawno kupiłam działkę miedzy Pruszkowem a Grodziskiem. Czy możecie polecić mi kogoś do jej uprzatnięcia? Jeste w opłakanym stanie...Od 5 lat nikt nic na niej nie robił. Są już wycięte krzaki i wywozony jest gruz ( kiedyś był tam dom). Po wycince ( głównie dzikie bzy ) jest dużo kilkunastocentymetrowych "kikutów". Trzeba je usunąć, wyrównać teren. Bardzo proszę o informacje. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania221 19.08.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Niedawno kupiłam działkę miedzy Pruszkowem a Grodziskiem. Czy możecie polecić mi kogoś do jej uprzatnięcia? Jeste w opłakanym stanie...Od 5 lat nikt nic na niej nie robił. Są już wycięte krzaki i wywozony jest gruz ( kiedyś był tam dom). Po wycince ( głównie dzikie bzy ) jest dużo kilkunastocentymetrowych "kikutów". Trzeba je usunąć, wyrównać teren. Bardzo proszę o informacje. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.08.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ania221 - ja Ci nie pomogę, nie znam takiej osoby. Ale zapraszam do "Grupy nadarzyńsko-godziskiej" (http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=19329&start=2520). Kilka osób miało podobny problem - na pewno ktoś coś zasugeruje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_s 29.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 prosze o informacje gdzie sa wypozyczlnia sprzetu ogrodniczego potrzebuje glebogryzarke jaki jest koszt dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts