mery26 04.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 a jaki sprzęt jest za te 250 zł? tj. jak szerokość urządzenia?Na allegro mozna za 800 zł coś wygrzebać. Zakładając że 2 dni się pogrzebie w ziemi - później odsprzedać potrzebującym za 300 zł. Kwestia tylko czy faktycznie maszyna 2 dni popracuje !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 04.04.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 a jaki sprzęt jest za te 250 zł? tj. jak szerokość urządzenia? Na allegro mozna za 800 zł coś wygrzebać. Zakładając że 2 dni się pogrzebie w ziemi - później odsprzedać potrzebującym za 300 zł. Kwestia tylko czy faktycznie maszyna 2 dni popracuje !? przez telefon dowiedzialem sie ze profesionalny, mialem tam podjechac i zobaczyc ale nie zdazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 07.04.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 znalazłem jeszcze taką wypożyczalnieMichałowice, ul. Szkolna 4 tel. 723-92-62ceny: 150zł/doba za większą i silniejszą o. 1m szer.100 zł za mniejsządo tego kaucja 500 zł wypożyczyłem. sprzęt nie pierwszej młodości ale dobrze utrzymany. Robotę robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 08.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 to może tu? http://www.wypozyczalnia.biz.pl ja juz jestem po robocie. wypozyczylem w tej wypozyczalni co link jest w cytacie za 120 zl doba szerokosc 1m z napedem 3 biegi w przod jeden w tyl nówka z tamtego roku jeszcze na gwarancji 1000 m robilem 4 godziny a zjezdzlem kilkakrotnie i jeszcze sadziada obrobiłem zero szarpania i zmeczenia, sama jezdzi spalilem niecale 4 litry ropy goraco polecam na transport gosc daje przyczepke gratis do tego pasy do zamocowania, karnister wszystko gratis za taka malo bez napedy chce 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 17.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Szukam namiaru na wypożyczenie zagęszczarki do gruntu od WSCH części WARSZAWY .....Proszę o namiary jak ktoś ma ......DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 28.04.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 do m.orzech: ja juz jestem po robocie. wypozyczylem w tej wypozyczalni co link jest w cytacie za 120 zl doba szerokosc 1m z napedem 3 biegi w przod jeden w tyl nówka z tamtego roku jeszcze na gwarancji 1000 m robilem 4 godziny a zjezdzlem kilkakrotnie i jeszcze sadziada obrobiłem zero szarpania i zmeczenia, sama jezdzi spalilem niecale 4 litry ropy goraco polecam na transport gosc daje przyczepke gratis do tego pasy do zamocowania, karnister wszystko gratis za taka malo bez napedy chce 80 zł Czy mozesz wyjawic jakie urzadzenie wypozyczyłes tak udatnie? Tez bym chciala byc juz po robocie - ale nie wiem czy po tej samej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombet 08.04.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 takie pytania to poroponuje wrzucac na najem wynajem pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 09.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 WitamJa tez będę musiała skorzystać z tej wypożyczalni w Pruszkowie choć to dla mnie daleko. Niestety nie znalazłam wypożyczalni sprzętu ogrodniczego w moich okolicach. Może ktoś coś wie na ten temat, najlepiej okolice Sochaczewa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałZ 12.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 W sumie nie wiedziałem gdzie zamieścić ten topic. Jeśli błędnie to proszę o przeniesienie, ale do rzeczy: potrzebuje wypożyczyć w Warszawie spalinowe nożyce do żywopłotu aby obciąć też te grubsze części, a działka niestety bez prądu. Do tej pory szalałem jedynie nożycami ręcznymi. Czy pilarka spalinowa da choć trochę radę?? Proszę o namiary na wypożyczalnie gdzie taki sprzęt znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.05.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Poszukaj firmy Ramirent, Ewpa lub wrzuć w google wypożyczania budowlana ... często mają sprzęt ogrodniczy.We wrocławiu są te firmy ... ale tu duże korporacje są więc pewnie i w Wawie są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulbulator 26.07.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W tym roku ceny w Metmarze bija rekordy, a jakość sprzętu z każdym rokiem coraz gorsza - chyba im ich własny serwis się nie wyrabia z i tak prowizorycznymi naprawami. Bardzo tez trzeba uważać przy pobraniu/odbiorze sprzętu. Czepiają się ponad miarę, nie wydają odpowiednich kluczy i akcesoriów potem zwalając winę na klienta. Dodatkowo jeśli spóźnisz się ze zdaniem sprzętu o "minute" - nawet jeśli z ich winy bo zwykle się spóźniają i wcześniej kończą prace - to płacisz za całą dodatkową dobę. Kilka lat temu byli świetni, teraz chyba jednak mają klientów gdzieś albo za dużo. Zdecydowanie nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts