Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWA - wypożyczalnia sprzętu ogrodniczego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a jaki sprzęt jest za te 250 zł? tj. jak szerokość urządzenia?

Na allegro mozna za 800 zł coś wygrzebać. Zakładając że 2 dni się pogrzebie w ziemi - później odsprzedać potrzebującym za 300 zł. Kwestia tylko czy faktycznie maszyna 2 dni popracuje !?

przez telefon dowiedzialem sie ze profesionalny, mialem tam podjechac i zobaczyc ale nie zdazylem :(

ja juz jestem po robocie.

wypozyczylem w tej wypozyczalni co link jest w cytacie

za 120 zl doba szerokosc 1m z napedem 3 biegi w przod jeden w tyl nówka z tamtego roku jeszcze na gwarancji

1000 m robilem 4 godziny a zjezdzlem kilkakrotnie i jeszcze sadziada obrobiłem

zero szarpania i zmeczenia, sama jezdzi

spalilem niecale 4 litry ropy

goraco polecam

na transport gosc daje przyczepke gratis do tego pasy do zamocowania, karnister wszystko gratis

za taka malo bez napedy chce 80 zł

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

do m.orzech:

ja juz jestem po robocie.

wypozyczylem w tej wypozyczalni co link jest w cytacie

za 120 zl doba szerokosc 1m z napedem 3 biegi w przod jeden w tyl nówka z tamtego roku jeszcze na gwarancji

1000 m robilem 4 godziny a zjezdzlem kilkakrotnie i jeszcze sadziada obrobiłem

zero szarpania i zmeczenia, sama jezdzi

spalilem niecale 4 litry ropy

goraco polecam

na transport gosc daje przyczepke gratis do tego pasy do zamocowania, karnister wszystko gratis

za taka malo bez napedy chce 80 zł

Czy mozesz wyjawic jakie urzadzenie wypozyczyłes tak udatnie? Tez bym chciala byc juz po robocie - ale nie wiem czy po tej samej

pozdrawiam :D

• 1 year później...
  • 1 month później...
W sumie nie wiedziałem gdzie zamieścić ten topic. Jeśli błędnie to proszę o przeniesienie, ale do rzeczy: potrzebuje wypożyczyć w Warszawie spalinowe nożyce do żywopłotu aby obciąć też te grubsze części, a działka niestety bez prądu. Do tej pory szalałem jedynie nożycami ręcznymi. Czy pilarka spalinowa da choć trochę radę?? Proszę o namiary na wypożyczalnie gdzie taki sprzęt znajdę. :)

• 2 months później...

W tym roku ceny w Metmarze bija rekordy, a jakość sprzętu z każdym rokiem coraz gorsza - chyba im ich własny serwis się nie wyrabia z i tak prowizorycznymi naprawami. Bardzo tez trzeba uważać przy pobraniu/odbiorze sprzętu. Czepiają się ponad miarę, nie wydają odpowiednich kluczy i akcesoriów potem zwalając winę na klienta. Dodatkowo jeśli spóźnisz się ze zdaniem sprzętu o "minute" - nawet jeśli z ich winy bo zwykle się spóźniają i wcześniej kończą prace - to płacisz za całą dodatkową dobę.

Kilka lat temu byli świetni, teraz chyba jednak mają klientów gdzieś albo za dużo. Zdecydowanie nie polecam!