Piwkoo 12.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tak jak w temacie. Co to jest za plan i kto powinien go przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Ten plan sporządza ten, komu zależy na utrzymaniu porządku na działce. Można własnoręcznie, a można zlecić.Ja zrobiłam własnoręcznie.Dzięki temu barak stoi tam, gdzie nie przeszkodzi w wykopach pod media a materiały, które co i raz przychodzą lądują tam gdzie JA CHCĘ, a nie gdzie PANOM pasuje.Na budowie jest porządek i nic nikomu nie przeszkadza.Plan uwzględnia specyfikę dostaw i sposób rozładunku oraz pracę maszyn i urządzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 12.08.2005 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts