lafcadio 12.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Gwoli formalności pytam jakie szerokie maja być ławy? A także czy admin jest fajny i mądry i w porządku? Bo ja uważam jak najbardziej... Może mi coś w tych TEMATACH doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 12.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 lawy dalbym jak najszersze zalezy w sumei tez jakie masz sciany ja mam sciane w sumie 50 wiec lawy dalem jakos tak 70 i mysle ze jest dobrze w sumie ni ezaluj na lawy, na zbrojenie meij gest to sie moze kiedys zwrocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.08.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzięki Leon a co do tego podwójnego opodatkowania to dałeś trochę mało danych ale przez łykend zajrzę do przepisów jak znajdę troszku czasu pomiędzy łykaniem A co z adminem myślisz że fajny on jest ten admin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 chyba sie na transfer załapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A co z adminem myślisz że fajny on jest ten admin? Jak do tej pory, nie miałam osobiście przyjemności... A tak w ogóle... o szo chosi? Na odcisk tobie nadepnął, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 12.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Dzięki Leon a co do tego podwójnego opodatkowania to dałeś trochę mało danych ale przez łykend zajrzę do przepisów jak znajdę troszku czasu pomiędzy łykaniem A co z adminem myślisz że fajny on jest ten admin? byloby fajnie gdybys sie przyjrzal temu zagadnieniu bo frapuje ono nie tylko mnie selim tez sie interesuje.... jakie szczegoly jeszcze moge dorzeucic? place normalnie podatki od 2000 roku w niemczech tu normalnie zarabiam w polsce jeszcze nigdy nei pracowalem i nie widze jakos powodu dla ktorego mialbym sie z plskim fiskusem rozliczac z moich zarobkow niemieckich a problem w tym ze co jeden to co innego gada i sa dwie mozliwosci 1. albo mam czyste sumienie bo rozliczylem sie w niemczech, a polska ma jakas tam umowe ze rozliczam sie tylko w jednym panstwie 2. rozliczanie w niemczech rozliczaniem, ale pomimo wszystkiego bede musial rozliczyc sie z moich dochodow w polsce i jesli wyjdzie ze tu musialbym zaplacic wyzszy podatek to kaza mi placic roznice... pytanie ktory wariant bedzie mnie dotyczyc jesli powiedzmy za pol roku zawinalbym do polszy i chcial budowac dom i tak nagle zagadnalby mnie jakis podatkowy wampir co do admina - super gosciu- zawsze tak cierpliwie mnie traktowal ja bym chwasta dawno wyrwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Lizusostwo sie szerzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 13.08.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A także czy admin jest fajny i mądry i w porządku? Bo ja uważam jak najbardziej... Łubu dubu-łubu dubu Widzisz, Jarzabek całkowicie sie zgadza Bo ja nie znam, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 16.08.2005 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Lizusostwo sie szerzy... No wiesz - jak możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 16.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no i co z tym podwojnym opodatkowaniem?zbadales sytuacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 17.08.2005 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 no i co z tym podwojnym opodatkowaniem? zbadales sytuacje? Cierpliwości Leonku mam teraz moc roboty ale pamiętam o tym jak troszku się pozbieram to dam Ci znać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Mały coś jak z belką w oku. Czy ty aby przepadkiem nie masz w buzi lizaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts