ewach 26.11.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 pilnie chciałabym sie dowiedzieć gdzie mogę kupiuć anemostato średnicy 125 do wylotu ciepłego powietrza. Będę wdzięczna jak Ktoś poda mi namiary sklapów w Warsawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 26.11.2002 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Niestety nie jestem z Wawy ale:jest to bardzo typowy rozmiar anemostatupopytaj w hurtowniach hydraulicznychsklepach z kominkami (drożej)Nie powinnaś mieć kłopotu z dostaniem. Trzecia możliwość: zamówić przez internet w firmie Darco adres: http://www.darco.com.pl - pod tym adresem możesz otrzymać również katalog z akcesoriami do rozprowadzenia ciepła i nie tylko - polecam bo ceny są nie wysokie. ps. Nadmienię że z tą firmą nie mam nic wspólnego, a oferta jest bardzo obszerna i można tam dostać wszelkie elementy do budowy DGP których gdzie indziej trudno znaleźć [ Ta wiadomość była edytowana przez: Tomaszos dnia 2002-11-26 16:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts