globus.O 12.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wymyśliłem sobie budować okrągłe domy (http://www.okragledomy.com). Chcę jednak by w wersji ortodoksyjnej wszystko było ładnie krzywe. Nie mam z tym większego problemu oprócz podłogi. Czy podłoga może być np. pofałdowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelin 13.08.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Okrągłe domy widziałem w bajce "Olinek Okrąglinek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 omamo, podloga moze byc krzywa, tak samo jak drzwi wejsciowe nie sa obowiazkowe, nie musisz miec okien, mozesz je zamurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
globus.O 16.08.2005 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To, aby montować, robić krzywe podłogi nie musi być głupie. Jestem pewien że znalazłbym lekarzy, nawet z tyt. prof. którzy orzekli by że krzywa posadzka wpływa bardzo dobrze na stymulacje muzgu, szczególnie u dzieci. Ja pamiętam podłoge wykonaną z gliny. Możecie sobie wyobrazić jak wygląda klepisko. Ja po prostu uważam że proste, jest sztuczne, niestymulujące, jest szkodliwe. I NIENATURALNE. Tylko nie mam na to dowodów. Raczej to czuje niż wiem. Dlatego pytam się Was. Prawda czy fałsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie wiem, czy prawda, czy falsz, ale jak sobie mysle, ze mialbym po pijaku isc do lozka po pofaldowanej podlodze, to nawet na czworaka mialbym z tym problem, bo tutaj nagle uderzylem sie o wystajacy kawalek podlogi poza tym nie chcialbym krzywej podlogi, bo by mi dzieciaki jezdzily na deskorolkach po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 16.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A co architekci okraglych domow na to? Pewnie maja jakas wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 27.09.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 podłoga może być pofałdowana... ale po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 No ciekawe. Taka sobie rotunda w środku osiedla... Jak w dowcipach o pewnym sołtysie z pewnego miasta. Swoją drogą, czy nasze domy muszą być kanciate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 28.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 LOBBY TELETUBISIOWE RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 28.09.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 http://www.w-a.pl/new/images/sopot_dom_1.jpg http://www.w-a.pl/new/images/sopot_dom_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts