iwuszka 13.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 mieszam w małej kawalerce chciałam zrobic mały aneks kuchenny mam lodówkę podblatowa czy nad nią można zamontować płytę elektryczną ?czy ciepło z płyty może działac żle na pracę lodówki?może ktoś wie dorzdzcie,z góry dziękuę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 iwuszka a miedzy blatem a lodowka masz miejsce na zmieszczenie plyty elektrycznej ?? bo niby plyta lezy na blacie ale bebechy sa w srodku plyty.Ja kiedys tak mialam zrobione, ale to byla gotowa kupna "kompozycja" taka szafka lodowka nad nia plyta elektryczna obok zlewozmywak pod spodem szafka i z tego co pamietam to lodowka byla nizsza tz nie pod sam blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 hyh, mam wrazenie, ze plyta ceramiczna nad lodowka to nie jest dobry pomysl, lepiej juz plyta gazowa - nie nagrzewa sie tak dokola wszystko jak w przypadku ceramicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts