Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KU PRZESTRODZE!!!!

poszkodowana

Recommended Posts

Fora sa dla ludzi zeby na nich pisac i jezeli szanowna redakcja muratora zalorzyla forum to nie powinna wyrzucac swoich forumowiczów. Wyrzucanie forumowiczów bez uprzedzenia to jest lekka przesada. Sa ludzie którzy na forum sa juz od kilku lat radzac innym budujacyma i nie powinno sie od tak przekreslac tego co dla forum zrobili.

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teraz sam sobie zaprzeczę, gdyż nie chcę nikogo oceniać, ale Redakcja to jakiś tam człowiek przecież, a nie maszyna. I jest takie powiedzenie naszych babć: jak podskoczy, to nie w takt.

Osoba odpowiedzialna za moderowanie tego forum nie sprawdza się. Takie jest moje skromne zdanie.

Ileż jest cynizmu w tym słodkim "pozdrawiamy" :evil: .

albo Aga444 wróci "z urzędu", albo do końca roku kupujemy tylko Ładny Dom :roll: 8)

PS. Muratora nie kupuję od maja br., a ŁD od 2 lat :oops:

To tak jak i ja. Kupowałem Muratora przez jakiś czas, rok może połtora. Jak zaczęły się artykuły powtarzać oraz zwiększać ilość reklam w czasopiśmie kupiłem ŁD i stwierdzam że jest tam znacznie więcej merytorycznej treści niż tej papki którą serwuje Murator. A jeszcze lepszym pismem jest kwartalnik Twój Poradnik Budowlany który kosztuje 3zł. Z forum korzystam li wyłącznie dlatego że mogę czerpać z doświadczeń praktykujących budujących domy, a Tobie Aga444 serdecznie współczuję ze tak Cię potraktowano.

To ze redakcja milczy to dla mnie zadna nowosc.

Wyslalem kilka maili na adres redacji - dokladnie "apaplinski" i na zaden nie bylo odpowiedzi :(

Przeciez mozna bylo AGA444 zabanowac na jakis czas w formie ostrzezenia.A nie od razu wywalac :evil:

Na innych forach jest to praktykowane.Usuniecie na dobre to juz ostateczna ostetecznosc.

:lol: hmmmmm.....czytam i tak sobie myślę, czy ten "kubek" jest wart całej tej "zadymy"?? :lol:

pozdrawiam-ania

To zależy dla kogo. Dla autorki pewnie to życiowy dramat, bo będzie miała przez jakiś czas mniej postów ode mnie :o

Skoro może korzystać z dotychczasowego nicka, to w czym problem?

Pozdrawiam,

Sunao

PS. Pomysł na nekrolog jako żart raczej nie "broni się sam".

Trzeba też mieć swój honor jak nas wyganiają to pa…..pa, nie ma co się błaźnić.

trzeba mnieć honor i nie pisać na Forum który traktuje forumowiczów przedmiotowo

zróbmy strajk ostrzegawczy w dniu XX.08.2005, strajkujemy, blokujemy forum, wypisujemy głupoty, nabijamy się z czego da

to jedyne mądre zdanie jakie powiedziałeś/liscie.

oczywiscie trzeba to robic z jakiegość tymczasowego nicka, bo i tak zaraz zablokują :) a i oczywiscie wczesniej utworzyc te loginy bo nagle sie moze okazać ze "strajk" bedzie np 23 i nagle tego samego dnia nikt nie bedzie mógł utworzyć nowego loginu ;)

oczywiscie trzeba to robic z jakiegość tymczasowego nicka, bo i tak zaraz zablokują :) a i oczywiscie wczesniej utworzyc te loginy bo nagle sie moze okazać ze "strajk" bedzie np 23 i nagle tego samego dnia nikt nie bedzie mógł utworzyć nowego loginu ;)

to trzeba zapytac kogos , kto ma doswiadczenie w zakladaniu tych nickow odpowiednio wczesniej

kto to moglby byc??? :o :o

to trzeba zapytac kogos , kto ma doswiadczenie w zakladaniu tych nickow odpowiednio wczesniej

hehehehe nie to żeby to był mój jedyny nick 8)

a jak sie zakłada ...

kliknij

a dalej juz kazdy wie... przynajmniej raz to przerabiał ;)

jedyna filozofia to oryginalny nick i hasełko ;)

no i ładny emblemat ;)

hehehehe nie to żeby to był mój jedyny nick 8)

a jak sie zakłada ...

kliknij

a dalej juz kazdy wie... przynajmniej raz to przerabiał ;)

jedyna filozofia to oryginalny nick i hasełko ;)

no i ładny emblemat ;)

dziekuje , ale jednotwarzowa jestem , no chyba , ze na strajk :lol: :lol: :wink:

też dorzuce swoje 3 grosze... zostałem usuniety z forum za to że miałem adres swojej strony internetowej reklamującej moją firme.

Oczywiscie zgadzam się z tym bo złamałem regulamin:

"*- uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno (!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM"

nie moge jednak zrozumieć dlaczego admin nie raczył odpwiedziec na kilka moich maili. pytałem o przywrócenie mojego loginu (bylo ponad 300 postów) w zamian za zapewnienie ze więcej nie powtórzy się łamanie "kodeksu" Muratora i nic!!!! Zostałem po prostu olany!!!

Skandal! Czemu tacy ludzie tu pracują i nie licza sie z czynnie biorącymi udział w forum obywatelami.....?

Zostałem po prostu olany!!!

Skandal! Czemu tacy ludzie tu pracują i nie licza sie z czynnie biorącymi udział w forum obywatelami.....?

Olewanie innych to przywilej ludzi przy władzy, a na pewno admin forum nim jest.

A może po prostu trzeba mu współczuć, że skrzywdził biedną forumowiczkę a teraz się nie odzywa bo nie wie biedaczek, jak z tego wybrnąć.

Jeżeli chodzi o strajk, to jestem za.

Chej, admin, jesteś tu ?? a może za tę niegodziwość został zwolniony i teraz szukają nowego - ale fajnie, bezkrólewie nastało :)