bladyy78 14.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Fora sa dla ludzi zeby na nich pisac i jezeli szanowna redakcja muratora zalorzyla forum to nie powinna wyrzucac swoich forumowiczów. Wyrzucanie forumowiczów bez uprzedzenia to jest lekka przesada. Sa ludzie którzy na forum sa juz od kilku lat radzac innym budujacyma i nie powinno sie od tak przekreslac tego co dla forum zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 14.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 a propos strajku, 25 lat temu zaczął się ten największy i najważniejszy. Jeśli więc ma być strajk na forum to może nie dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Teraz sam sobie zaprzeczę, gdyż nie chcę nikogo oceniać, ale Redakcja to jakiś tam człowiek przecież, a nie maszyna. I jest takie powiedzenie naszych babć: jak podskoczy, to nie w takt. Osoba odpowiedzialna za moderowanie tego forum nie sprawdza się. Takie jest moje skromne zdanie. Ileż jest cynizmu w tym słodkim "pozdrawiamy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 14.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 albo Aga444 wróci "z urzędu", albo do końca roku kupujemy tylko Ładny Dom PS. Muratora nie kupuję od maja br., a ŁD od 2 lat To tak jak i ja. Kupowałem Muratora przez jakiś czas, rok może połtora. Jak zaczęły się artykuły powtarzać oraz zwiększać ilość reklam w czasopiśmie kupiłem ŁD i stwierdzam że jest tam znacznie więcej merytorycznej treści niż tej papki którą serwuje Murator. A jeszcze lepszym pismem jest kwartalnik Twój Poradnik Budowlany który kosztuje 3zł. Z forum korzystam li wyłącznie dlatego że mogę czerpać z doświadczeń praktykujących budujących domy, a Tobie Aga444 serdecznie współczuję ze tak Cię potraktowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 A Redakcja, znów umywa ręce.... To przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 To ze redakcja milczy to dla mnie zadna nowosc. Wyslalem kilka maili na adres redacji - dokladnie "apaplinski" i na zaden nie bylo odpowiedzi Przeciez mozna bylo AGA444 zabanowac na jakis czas w formie ostrzezenia.A nie od razu wywalac Na innych forach jest to praktykowane.Usuniecie na dobre to juz ostateczna ostetecznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heatron 15.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wiem, że jest to bardzo przykre. Też mnie to kiedyś spotkało, ale z mojej winy.Jeżeli chcesz to, tak jak napewno większość forumowiczów, jestem gotów napisać email z żądaniem wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 15.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 hmmmmm.....czytam i tak sobie myślę, czy ten "kubek" jest wart całej tej "zadymy"?? pozdrawiam-ania To zależy dla kogo. Dla autorki pewnie to życiowy dramat, bo będzie miała przez jakiś czas mniej postów ode mnie Skoro może korzystać z dotychczasowego nicka, to w czym problem? Pozdrawiam, Sunao PS. Pomysł na nekrolog jako żart raczej nie "broni się sam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 To ze redakcja milczy to....... nadal cisza , Redakcja na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.08.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Trzeba też mieć swój honor jak nas wyganiają to pa…..pa, nie ma co się błaźnić. trzeba mnieć honor i nie pisać na Forum który traktuje forumowiczów przedmiotowo zróbmy strajk ostrzegawczy w dniu XX.08.2005, strajkujemy, blokujemy forum, wypisujemy głupoty, nabijamy się z czego da to jedyne mądre zdanie jakie powiedziałeś/liscie. oczywiscie trzeba to robic z jakiegość tymczasowego nicka, bo i tak zaraz zablokują a i oczywiscie wczesniej utworzyc te loginy bo nagle sie moze okazać ze "strajk" bedzie np 23 i nagle tego samego dnia nikt nie bedzie mógł utworzyć nowego loginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 oczywiscie trzeba to robic z jakiegość tymczasowego nicka, bo i tak zaraz zablokują a i oczywiscie wczesniej utworzyc te loginy bo nagle sie moze okazać ze "strajk" bedzie np 23 i nagle tego samego dnia nikt nie bedzie mógł utworzyć nowego loginu to trzeba zapytac kogos , kto ma doswiadczenie w zakladaniu tych nickow odpowiednio wczesniej kto to moglby byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 to trzeba zapytac kogos , kto ma doswiadczenie w zakladaniu tych nickow odpowiednio wczesniej kto to moglby byc??? hehehehe nie to żeby to był mój jedyny nick a jak sie zakłada ... kliknij a dalej juz kazdy wie... przynajmniej raz to przerabiał jedyna filozofia to oryginalny nick i hasełko no i ładny emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 to trzeba zapytac kogos , kto ma doswiadczenie w zakladaniu tych nickow odpowiednio wczesniej kto to moglby byc??? hehehehe nie to żeby to był mój jedyny nick a jak sie zakłada ... kliknij a dalej juz kazdy wie... przynajmniej raz to przerabiał jedyna filozofia to oryginalny nick i hasełko no i ładny emblemat dziekuje , ale jednotwarzowa jestem , no chyba , ze na strajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I-Z-B-A 18.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 też dorzuce swoje 3 grosze... zostałem usuniety z forum za to że miałem adres swojej strony internetowej reklamującej moją firme.Oczywiscie zgadzam się z tym bo złamałem regulamin:"*- uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno (!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM" nie moge jednak zrozumieć dlaczego admin nie raczył odpwiedziec na kilka moich maili. pytałem o przywrócenie mojego loginu (bylo ponad 300 postów) w zamian za zapewnienie ze więcej nie powtórzy się łamanie "kodeksu" Muratora i nic!!!! Zostałem po prostu olany!!!Skandal! Czemu tacy ludzie tu pracują i nie licza sie z czynnie biorącymi udział w forum obywatelami.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 18.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Zostałem po prostu olany!!! Skandal! Czemu tacy ludzie tu pracują i nie licza sie z czynnie biorącymi udział w forum obywatelami.....? Olewanie innych to przywilej ludzi przy władzy, a na pewno admin forum nim jest. A może po prostu trzeba mu współczuć, że skrzywdził biedną forumowiczkę a teraz się nie odzywa bo nie wie biedaczek, jak z tego wybrnąć. Jeżeli chodzi o strajk, to jestem za. Chej, admin, jesteś tu ?? a może za tę niegodziwość został zwolniony i teraz szukają nowego - ale fajnie, bezkrólewie nastało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 18.08.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Przykre to . Ps. Mam jeszcze zaprenumerowany "Murator", ale prenumeraty tej nie przedłużę (oczywiście nie z powodu zabanowania Agi, ale ze względu na coraz mierniejszą jakość), ŁD natomiast zaprenumeruję na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Myslicie ze redkacja si eprzejmie tym ze ktos nie kupi/zaprenumeruje kolejnego Muratora?? Nie sadze A to ze nie odpowiadaja na maile to zadna nowosc jak dla mnie. Nawet na Autokaciku sie mozna dowiedziec za co jest ban. A zeby calkiem usuneli konto to chyba by trzeba bylo niezle nabroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Wg. mnie to jest przegięcie ze strony Redakcji, nie wnikam po czyjej stronie jest racja...Nigdy nie obcina się głowy zanim nie rozpatrzy się sprawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 18.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Przyłączam się do protestu. Czy Redakcja nie rozumie, że nick nie oznacza anonim. Owszem to prywatne forum, nic raczej nie wymusimy na właścicielu, ale... podobno jeden zadowolony klient przyprowadzi jednego następnego, a rozczarowany zniechęci trzech, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 18.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ja rowniez przylaczam sie do protestu. Nie chcialbym byc usuniety za to tylko ze jakis z moich postow nie spodoba sie komus z Panujacego Dworu. I nie bede mial mozliwosci podania mojej wersji wydarzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts