kroyena 19.08.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tak sobie czytam i .... po pierwsze primo) mdzalewscy chcą mnie pozbawić podpisa pod nickiem. po drugie primo) Redakcja nie zna się na żartach po trzecie primo) Aga zrób se nowego nicka, na ten przykład AgaLink4, tylko uważaj na prawa autorskie do nazwy po czwarte primo) Redakcjo, już wcześniej zauważono dziury w Regulaminie, moze warto coś zmienić po piąte primo) W ramach zadośćuczynienia poszkodowanej kubek się należy. PS. Aga, nie bój ptysia, te kubki są z ceramiki, tłuką się, wierz mi. Autopsja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tak sobie czytam i .... po pierwsze primo) mdzalewscy chcą mnie pozbawić podpisa pod nickiem. po drugie primo) Redakcja nie zna się na żartach po trzecie primo) Aga zrób se nowego nicka, na ten przykład AgaLink4, tylko uważaj na prawa autorskie do nazwy po czwarte primo) Redakcjo, już wcześniej zauważono dziury w Regulaminie, moze warto coś zmienić po piąte primo) W ramach zadośćuczynienia poszkodowanej kubek się należy. PS. Aga, nie bój ptysia, te kubki są z ceramiki, tłuką się, wierz mi. Autopsja. Ad. po trzecie primo. Redakcja zwolniła nicka Agi, tylko nie odda jej postów. Ani też nie zamieni "gość" na Aga. Forum - mimo, że forumowicze go tworzą - nalezy do muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rzeczywiście moderator był na urlopie, stąd opóźnienie w odpowiedzi. Warto powiedzieć, że Forum choć Wydawnictwa MURATOR jest tworem demokratycznym, to znaczy nie panoszymy się na nim wedle własnego widzimisia. Nam też zależy na swobodzie wypowiedzi, otwartości, miłej atmosferze. W świetle powyższego usunięcie Poszkodowanej było przedwczesne. Dlaczego tak się stało? Ten nekrolog nie wyglądał jak żart, lecz raczej jak ostra kpina z tego forum. A ponieważ nie raz modertor zmaga się z przypadkami psucia naszego forum, odpowiedzią była taka alergiczna reakcja. Bierzemy sobie tę lekcję do serca i odtąd będzie ewentualnie zawieszać użytkownika, a nie usuwać.A Poszkodowaną prosimy o adres, wyślemy kubek.Przepraszamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... To napisz nekrolog part. II Ten urlop to chyba był w jakims demokratycznym panstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... Zrobiła nekrolog , o tym że 11 sierpnia umarło Forum Muratora. Może jestem pozbawiona poczucia humoru, ale szczerze mówiąc dla mnie było to niesmaczne. Może Redakcja odczytała to jako złe fatum dla forum , Coś jak życzenie śmierci dla forum - dla mnie było to negatywnie szokujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Grunt, że reakcja Redakcji już jest...co prawda technicznie nie mogą pewnych rzeczy zmienić....więc zrobili to co mogą...w takiej sytuacji sprawa załatwiona....i dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Czuć, że admin wrócił. Cosik się dzisiaj haczy, czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mogie nowy kubek za poprzedniego posta. Niewiasta mnie wytłukła, a taki ładny czerwony był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Niestety Kroyena Redakcja jeno kubki daje tym co po spozyciu nie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Widzisz selimmq, i na tym polega różnica, że jedni po spożyciu nie mogą, a inni mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... To napisz nekrolog part. II Ten urlop to chyba był w jakims demokratycznym panstwie Ale żeby odnieść pożądany skutek i nieco forumowiczów zaszokować musiałbym napisać że kto kopnął w kalendarz ...? Może S...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mogie nowy kubek za poprzedniego posta. Niewiasta mnie wytłukła, a taki ładny czerwony był. jaki czerwony z nescafe nie pomyliłes? moje 4 kubki sa żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Widzisz selimmq, i na tym polega różnica, że jedni po spożyciu nie mogą, a inni mogą. podobno jedni mogą ino po spozyciu ..niekoniecznie w tego w plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... To napisz nekrolog part. II Ten urlop to chyba był w jakims demokratycznym panstwie Ale żeby odnieść pożądany skutek i nieco forumowiczów zaszokować musiałbym napisać że kto kopnął w kalendarz ...? Może S...... ja mysle ze jakbys tego na S...usmiercił to od admina bys pewnie przydział na cały rok dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 U mnie był czerwony, o ile dobrze pamiętam z białym nadpisem. Dawno go nie widziałem na oki, od razu mnie go zabrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.08.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rzeczywiście moderator był na urlopie, stąd opóźnienie w odpowiedzi. Warto powiedzieć, że Forum choć Wydawnictwa MURATOR jest tworem demokratycznym, to znaczy nie panoszymy się na nim wedle własnego widzimisia. Nam też zależy na swobodzie wypowiedzi, otwartości, miłej atmosferze. W świetle powyższego usunięcie Poszkodowanej było przedwczesne. Dlaczego tak się stało? Ten nekrolog nie wyglądał jak żart, lecz raczej jak ostra kpina z tego forum. A ponieważ nie raz modertor zmaga się z przypadkami psucia naszego forum, odpowiedzią była taka alergiczna reakcja. Bierzemy sobie tę lekcję do serca i odtąd będzie ewentualnie zawieszać użytkownika, a nie usuwać. A Poszkodowaną prosimy o adres, wyślemy kubek. Przepraszamy i pozdrawiamy A nie mozna bylo tylko bana dac?? Na jakis miesiac,dwa. Mysle ze to daloby Aga444 do myslenia troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ooo, shit, widze, że moje kubki są prehistoryczne teraz jest nowa linia, ja też bym taki chciała http://www.archiwum.murator.pl/prenumerata/tytulywm/big/sklepmu5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts