selimm 19.08.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 U mnie był czerwony, o ile dobrze pamiętam z białym nadpisem. Dawno go nie widziałem na oki, od razu mnie go zabrano. pewnie Cie zonka nim zdzieliła jak zobaczyla iles tu postow nawalił jakby co to ja mu swoj w tak szczytnym celu odstąpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Kicia, przyjdzie i tfuj czas. Co ja klikam, on nadchodzi dużemi krokami prawie jednokilowemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.08.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Szkoda tylko tematu. Już miałem mój pierwszy,pachnący,świeżutki,wymarzony,wyśniony itp. itd. kubek w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Prosimy również o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Redakcja rozrzutna cos dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja chyba wam szystkim szklanki powysyłam...w chyba naprawdę nie macie w czym pić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja chyba wam szystkim szklanki powysyłam...w chyba naprawdę nie macie w czym pić... To jest kubek energetyzujący, cos w rodzają: rece ktore leczą likwiduje - Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja chyba wam szystkim szklanki powysyłam...w chyba naprawdę nie macie w czym pić... to zacznij prosic o adres ten kubek ma te same wlasciwosci co Kaszpirowski dlatego jest taki cenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.08.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Wy i ja też kilka razy sami za nie zapłaciliście...pochwalcie się ile macie już numerów Muratora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Ale.... Mam kubek! Tzn. będę miał ,jak przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 20.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 O rany, redakcjo! Jakescie w takim dobrym humorze, to poradzcie! Malzonek od roku dopomina sie o czapke Muratora, ma byc ta i zadna inna! Nie wiem, jak sie za to zabrac - przewaznie jestesmy w Warszawie tylko 4-5 dni i nigdy nie ma czasu podjechac do siedziby - a nawet nie wiem, czy bym tam dostala! Czy moznaby zaplacic karta (koszty przesylki tez, naturalnie) i podac adres w Warszawie? A jak nie mozna, to jak mozna? Bo mi grozi, ze bez czapki nie bedzie budowal! From the mountain dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Szcerze to strasznie rozbawiło mnie to co napisała redakcja Ja tez moge powiedzieć :24.08.2005roku forum muratora umrze śmiercia naturalną, czy też zostane usunięty, prosze bardzo A propo: Droga redakcjo... Mówicie, ze Administartor, był na urlopie, całe dwa miesiace? Ktos usunął watek(mój) w Stowarzyszeniu...., ciekawe kto? Prosze o powrót mojego watku na strone forum.... . Ja chyba tam nic strasznego nie napisałęm prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... Zrobiła nekrolog , o tym że 11 sierpnia umarło Forum Muratora. Może jestem pozbawiona poczucia humoru, ale szczerze mówiąc dla mnie było to niesmaczne. Może Redakcja odczytała to jako złe fatum dla forum , Coś jak życzenie śmierci dla forum - dla mnie było to negatywnie szokujace Edziu, każdemu w życiu przytrafił się jakiś nietakt. Tutaj przytrafił się jak widzę obu stronom. Sprawa została wyjaśniona. Ktoś zrobił jeden krok przedwcześnie, przyznał się. Nietaktem jest ocenianie tylko jednej strony w takim przypadku. Tym bardziej, że kara jest niewspółmiernie wysoka do tego nietaktu. Wysoka i niesprawiedliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 21.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 taaaa.A teraz Redakcja robi dobrą minę do złej gry i rozdaje kubki aby zatrzeć niekozystne wrażenie a wszyscy sie cieszą jak dzieci.No proszę jak to wiele nie trzeba aby wszyscy byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 taaaa. A teraz Redakcja robi dobrą minę do złej gry i rozdaje kubki aby zatrzeć niekozystne wrażenie a wszyscy sie cieszą jak dzieci. No proszę jak to wiele nie trzeba aby wszyscy byli zadowoleni. madrego to i dobrze posluchac gooopia sytuacja , ale moze Redakcji sie skojarzylo z sept 11 dlatego mozna by taka reakcje zrozumiec niemniej trudno i bez sensu oceniac , trzeba zamknac temat szkoda tylko Agi444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.08.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 a moze ktoś napisze co Ona takiego napisała ?? No. Przydałby się nowy kubek... To napisz nekrolog part. II Ten urlop to chyba był w jakims demokratycznym panstwie Ale żeby odnieść pożądany skutek i nieco forumowiczów zaszokować musiałbym napisać że kto kopnął w kalendarz ...? Może S...... ja mysle ze jakbys tego na S...usmiercił to od admina bys pewnie przydział na cały rok dostał Kiedyś o mały włos nie potrąciłem kotka sąsiada... Czekam na reakcję Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 lafcadio kubek chcesz? co? jaki ten narod pazerny kiedys ludzie z blaszanych pili i dobrze bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 23.08.2005 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 lafcadio kubek chcesz? co? jaki ten narod pazerny kiedys ludzie z blaszanych pili i dobrze bylo I na nóżkach pomykali a nie bujali w obłoczkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wg mnie jak sie organizuje konkurs i ktoś przysle pracę, która nie jest sprzeczna z regulaminem to nie należy tego kogoś ganić. Miło natomiast, że Redakcja stara się wyjść z twarzą z tej sytuacji. Nekrolog? - moze mniej szczęśliwy dowcip, niemniej bardzo orginalny. Życzę udanych konkursów i spójnego regulaminu. Nie łatwo być organizatorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Buuu... redakcja stracila humor i juz sie nie dowiem, co mam robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts