tomeczek 14.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=166&id_autora=2&spacer=2&proj=NINA Co myślicie o tym projekcie, HORYZONT opisuje go jako tani w budowie - czy naprawdę tak może być. Może ktoś buduje podobny i podzieli się kosztami. Z góry dzięki za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 ja jeszcze eni buduję ale w tym domku brakowałoby mi pom. gosp. reszta jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wydaje się być rzeczywiście tani ale zgadzam się z Sylwią ze nie ma pomieszczenia na kotłownię A poza tym to prosty, całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczek 15.08.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Przewiduję ogrzewanie elektryczne więc kotłownia nie bardzo mi potrzebna. Bardziej martwię się o rzeczy codziennego użytku na ogród, jak myślicie czy w garażu można to pomieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 15.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 To zależy jaką powierznię ma ten ogród i jaki Ty posiadasz sprzęt do jego utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 07.12.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nina czy taki dom naprawdę da się postawić za kwotę która jest tam na dole?czy to pic na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 08.12.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Spróbuję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 27.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Co myślicie o tym projekcie, HORYZONT opisuje go jako tani w budowie - czy naprawdę tak może być. Może ktoś buduje podobny i podzieli się kosztami. Z góry dzięki za wszystkie opinie. nie chce zakladac nowego tematu wiec odswiezam ten i dolanczam sie do pytania projekt jest tu z gory dziekuje za odp xpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papaj 23.05.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ja też jestem zainteresowany czy ktoś ten dom zbudował. I czy ma jakieś doświadczenia. Szukam projektu, i ten wydaje sie najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.07.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam!Czy Ktoś się zdecydował na ten projekt? Gdzie mozna obejrzeć ten domek? Interesuje mnie zwłaszcza Nina wersja D- z wydłużonym garażem o podwyższonym dachu. http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=96&sid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts