sebapark 14.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Czy może ktoś już to robił: chcę tradycyjne szambo z bloczków (8m3) przerobić na ekologiczne z rozsączaniem? czy to można jakoś zrobić i zalegalizować w gminie? Serdecznie dziekujęSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzo 14.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Jest możliwe pod warunkiem ,Czy masz miejsce na zrobienie drenażu w okolicy w/w szamba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebapark 14.08.2005 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 czy trzeba dzielic szambo na np 2 lub 3 komory? czy wystarczy popatrzec jak jest wbudowany oryginalny zbiornik i poprostu pobudować przegrody? miejsca mam sporo ale musze drenaz oddalic od szamba o jakies 20m ale chyba to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 oddalenie drenazu od szamba o 20 m to nie problem. Nie wiem, jak wyglądałaby przebudowa samego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts