janusz tracz 28.03.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ja tam lubie jak pittboludzie , szczekaja na glorie swoich bydlat w dobrym tego slowa znaczeniu. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.03.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 A ja mam wrażenie, że pijesz d tygodnia. Jeśli nie, przepraszam, ale nie zamęczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 28.03.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 kazdy moze sobie uwazac co chce, nawet ze jesli posiada rase agresywana to jego to nie dotyczy. Tylko trzeba byc bufonem aby tak myslec, bez obrazy bufona - tlukiem "do potegi entej" lepiej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 28.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Jeśli macie w domu psa, który podpada pod kategorie tzw.. rasy 'bojowej' i do tego małe dziecko, pod żadnym pozorem nie zostawiajcie ich samych ! Do tego, co zobaczycie na zdjęciu, wystarczyła chwila nieuwagi...... URL=http://www.fotosik.pl][img]http://images37.fotosik.pl/88/b896178dbb769068.jpg[/url][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.03.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Oxa dobre To trwa od wieków http://www.bulldogbreeds.com/pitbull/pics/med_pitbullandboy.jpg Nie ma co się dziwić rozmówcy, jak żyje w kraju gdzie tyle bestii po ulicach gania z patologią, marginesem społecznym, wśród nich jeszcze te oszołomy to można nie wytrzymać ciśnienia . Takie statystyki, tyle ataków, strach z domu wychodzić normalnie. Agresywne rasy są wszędzie, pitt bull może zabić, a jak nie on, to jego właściciel. Jeszcze brakuje mi statystyk z gwałtów, włamań , rozbojów i morderstw, chyba za oceanem też takie robią. W takiej rzeczywistości to i największy twardziel nie da rady tego wszystkiego wytrzymać, co my wiemy w spokojnym nadwiślańskiej kraju . Takie tematy właśnie to po są, aby się rozmówca miał gdzie pomiotać, ja niczego więcej nie oczekuję, nie pierwszy nie ostatni raz, ale przedmówca jest idealny do tego wątku, wręcz książkowy, zero faktów milion mitów i właśnie o to chodzi w takich dyskusjach. Teraz to już perełka , coraz rzadziej można na takiego rozmówcę trafić, nasi krajowi , jak coś wstawiają to chociaż starają się samodzielnie skomentować. Nie czepiajmy się jednak, chłopak jest twórczy, kreatywny, przeczytał tajną pracę, a wcale nie musiał, poświęcił nam swój czas, nie ma co tak wybrzydzać. Takie wątki są właśnie dla relaksu, no bo w jakim innym celu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soranossa 28.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 za rogiem czycha gang staffików, który knuje podly plan podboju USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz tracz 28.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dla mnie mozeci sie poklepywac po plecach i zaspakajac swoje smopoczucie w taki sposob jak element margi.. spole... ,wiecie gdzie mam. Typowy prymityw idio... siegnie nawet po porownanie , ze czlowiek szybciej zabije, od cala sprawa tepych pal. Oczywisie karki zawsze beda staly przy swoim , nawet mimimalizowaly sprawe i okreslaly mianem 1 pracy, gdy jest ich dziesiatki cytowanych gdy przychodzi do banowania waszych dresowskich psow. mokka czy ty jestes prymitywna? bo twoja kolezana arjuna to cep i i zwykla idio.... niczym sie nie roznicie od zwylkego dziadostwa spolecznego w stanach, ktore tak wlasnie postepuje i nabiera wody w swe dresowskie mord twierdzac , ze ich to nic nie obchodzi i tyle. Poklepywac mozecie sie po plecach , a ralia swoja droga ciem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT 28.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czy na tym forum jest jakiś mod czy admin? czy regulamin tego forum pozwala żeby ludzi obrażać? Janusz ja rozumiem, że można mieć problemy z sobą ale może następnym razem opanuj emocje, zanim zaczniesz przyzwoitych ludzi wyzywać (chyba, że tam gdzie mieszkasz to norma? a może masz już w jakiś stanach ,,ban" jak to Ty nazywasz?jeśli tak to napisz w jakich - będę wiedziała gdzie na wycieczki nie jeździć) nie znam Dziewczyn osobiście ale obserwuję niektórych z nich działalność na rzecz zwierząt (wszystkich nie tylko tych ,,morderczych") i po prostu zwykła przyzwoitość każe mi zaprotestować przeciwko obrażaniu ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czy na tym forum jest jakiś mod czy admin? czy regulamin tego forum pozwala żeby ludzi obrażać? jest, a dokładniej są i nie pozwalają - osobnik został zbanowany wczesnym popołudniem Janusz ja rozumiem, że można mieć problemy z sobą ale może następnym razem opanuj emocje nie będzie następnego razu, limit cierpliwości wobec trolla się wyczerpał to osobnik z dożywotnim banem, który jednak w ciągu ostatnich miesięcy miał danych kilka szans na rehabilitację; niestety zawsze kończył w taki sam sposób - bluzgami zwykła przyzwoitość każe mi zaprotestować przeciwko obrażaniu ich. nie sądzę, by troll z emocjami na poziomie przedszkolaka mógł kogokolwiek obrazić; casus podobny do opisanego tutaj ale jest oczywiście kwestia pozostawienia - lub nie - wpisu powyżej, warto jednak pamiętać, że: - usunięcie go sprawi, że ciągnięty od 2 stron temat nie będzie miał zakończenia - jest weekend, nie wszyscy są w stanie zerknąć na Forum, a chyba warto by poznali "dyskutanta" w pełnej krasie ? - co jakiś czas pada na FM pytanie, kim był 'house' - wtedy wystarczy podać link do tej strony osobiscie jestem za pozostawianiem takich postów - jasno z nich wynika, z kim ma się do czynienia a jesli usuwać, to chyba od pierwszego wpisu trolla, czyli tak ok. 100 ostatnich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Jeśli macie w domu psa, który podpada pod kategorie tzw.. rasy 'bojowej' i do tego małe dziecko, pod żadnym pozorem nie zostawiajcie ich samych ! Do tego, co zobaczycie na zdjęciu, wystarczyła chwila nieuwagi...... URL=http://www.fotosik.pl][img]http://images37.fotosik.pl/88/b896178dbb769068.jpg[/url][/img] rozwaliło mnie na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 28.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No, kto śmiał skopiować moje zdjęcie z dogomanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kathi zdjęcie przekomiczne!! Nie wiedzialam, że pies może być tak wspanialym materialem do prac plastycznych dla dzieci!! PS. jakie czyste powietrze bez tego..trolla! Pozdrawiam dogofanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Kathi, to Twoje zdjęcie? nie wiedziałam, może zostać? jest super. (dostałam je meilem od znajomego bez podania źródła, z drugiej strony on nie jest psiarzem , więc pewnie też dostał od kogoś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 29.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Dla mnie mozeci sie poklepywac po plecach i zaspakajac swoje smopoczucie w taki sposob jak element margi.. spole... ,wiecie gdzie mam. Typowy prymityw idio... siegnie nawet po porownanie , ze czlowiek szybciej zabije, od cala sprawa tepych pal. Oczywisie karki zawsze beda staly przy swoim , nawet mimimalizowaly sprawe i okreslaly mianem 1 pracy, gdy jest ich dziesiatki cytowanych gdy przychodzi do banowania waszych dresowskich psow. mokka czy ty jestes prymitywna? bo twoja kolezana arjuna to cep i i zwykla idio.... niczym sie nie roznicie od zwylkego dziadostwa spolecznego w stanach, ktore tak wlasnie postepuje i nabiera wody w swe dresowskie mord twierdzac , ze ich to nic nie obchodzi i tyle.Poklepywac mozecie sie po plecach , a ralia swoja droga ciem.... no, mówiłam, że to jakaś nawiedzona nastolatka z problemami hormonalnymi-bo mężczyzna na poziomie to to nie jest Zdjecie z dzieckiem i kolorowanką-bullowatym jest niesamowite!!! CZy mogłam je skopiować na inne fora? Pomogłoby propagować akcję "obalić mit psa-mordercy. TTB, jako pies rodzinny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 coby tylko dzieciaczka o maltretowanie nie posądzono ja się zakochałam w tym zdjęciu ... już go mam od wczoraj jako tapete na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 29.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 eee tam, zdjecie nie moje myslałam, ze z dogo kopiowałaś, bo kilka dni temu wkleiłam. Ja dostałam od znajomej z niemiec. Spokojnie sądze, że mozna wklejać. skoro chodzi netem A swoją drogą zobaczcie jakie tu piekne zdjecia: http://www.schuldig-geboren.de/ piekna stronka, w ogole, tak na potwierdzenie ich okropnej natury tam na dole jest napisane : weiter zu Seite...i tam klikajcie aby oglądać pozostałe stronki ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Fotka cudna, myślę, że warta rozpowszechniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 no, mówiłam, że to jakaś nawiedzona nastolatka z problemami hormonalnymi-bo mężczyzna na poziomie to to nie jest ale w jednym racji nie miałaś ... nie dobił z postami do setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobił. Jak się zliczy wszystkie posty wszystkich inkarnacji tego czlowieka, to dobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soranossa 31.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 oo no i poszli sobie "goscie" .... o tak ttb maja przwalone ;] http://images47.fotosik.pl/91/4867a1939d6c5e02.jpghttp://images43.fotosik.pl/90/aa86fe5d7660e3be.jpghttp://images43.fotosik.pl/90/ebc663311c576512.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts