tomek_2 15.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wiem, ze zwykle wliczone jest w koszt układania płytek, ale zadrzają się pewnie sytuacje (jak u mnie), kiedy płytki są polożone przez jedna ekipe a fugowanie robi ktos inny. Jest jakiś cennik z m2 przy danej szerokości fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Troche to dziwne że fugi nie były połozone od razu ale jak juz tak wyszło to cóż. Fuga to cały efekt końcowy płytek więc musi być bardzo dobrze połozona tzn wypieszczona . Jeśli ci ekipa zchrzani fuge to do dupy cały efekt położnych płytek. Trudno się tu jednoznacznie wypowiedziec bo nie podajesz nawet jakie wymiary płytek a to ma też wpływ na ilość fugowania bo przy mozajce 2,5x2,5 cm będzie naście razy więcej pracy co przy standartowych płytkach np 20x30cm. Mysle że że cena powinna oscylować tak około 7zł/m2. W kazdym razie ja np za mniej bym sie nie podjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts