sinta 15.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Cześć!planuję zaciągnąć kredyt w wys.200000 czy to nie jest głupota, czy ktoś brał taki wysoki kredyt co o tym myślicie.Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Jeżeli wyjdzie ci zdolność do spłaty takiego kredytu to czemu głupota Każdy bierze wedle potrzeb, możliwości i hojności banku Ale sumka ładna nie powem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Basiu szanowna połowa forumowiczów ma taki kredyt albo podobny - właśnie za to budujemy nasze domki Czy sie bałam - oczywiście ale nie samego kredytu - tylko utraty zdrowia, pracy i wszytskiego co może przeszkodzić mi go spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 15.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 My też mamy 60000 zł kredytu na działkę, planujemy jeszcze wziąźć jakieś 150000 zł na dokończenie budowy. Razem ok. 210000 zł. Dołożymy do tego swoje 150000 zł i chyba starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 15.08.2005 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 trochę się uspokoiłam dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Cześć! planuję zaciągnąć kredyt w wys.200000 czy to nie jest głupota, czy ktoś brał taki wysoki kredyt co o tym myślicie. Basia 200tys. to potezny kredyt? Ja wziąłem 300 tys. i nie sądzę żeby to był potężny... W każdym razie za dużo na wybudowanie to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 15.08.2005 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wiem że na wybudowanie domu to mało ale coś mam też wkładu włsnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 15.08.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mam 29 lat, działkę, mieszkanie, pare grosza.Juz miałem w tym roku wystartowac a tu - nowotwór (miałem cholernego farta, że wyszedłem, Bóg z którym miałem różne stosunki okazał się litościwy).Wszystko w jednym miesiącu staneło do góry nogami. Do tej pory okaz zdrowia - siłownia, żeglarstwo, taniec.Wiem jedno - ja dużego kredytu nie weznę."Życie kruche jest" - to wie każdy. Tylko, że ja to poczułem.ale jest jedno nie głupie rozwiązanie:Dobrze jest się ubezpieczyć na wypadek ... w razie czego rodzina pokryje ewentualne zadłużenie z polisy (zaznaczam, że nie jestem agentem ubezpieczeniowym).sorki może głupio piszę, ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nie piszesz głupio ale mądrze Większości z nas się wydaje, że takie rzeczy się zdazaja w życiu ale nie nam a przeciez nie wiadomo co nas czeka Pewnie że trzeba myślec pozytywnie ale ............. jest właśnie to malutkie ale......................... Fajniutki jest twój synuś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 15.08.2005 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Masz naprawdę rację. Ale kreedyt chcę ubezpieczyć aby w razie najgorszego nie zostawić dzieci z długami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.08.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Marcin - dokladnie tak ! Ja tez wziąłem teraz nieduży kredycik ale za to ubezpieczyłem się na wypadek wyciągnięcia kopyt na kwotę dwukrotnie większą. Jakby co to żona spłaci kredyt i na życie jej trochę $ zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dobrze jest się ubezpieczyć na wypadek ... w razie czego rodzina pokryje ewentualne zadłużenie z polisy (zaznaczam, że nie jestem agentem ubezpieczeniowym). sorki może głupio piszę, ale Głupio??? Ja na razie okaz zdrowia - wkrótce rodzę pierwsze dziecko i też szukam jak najlepszej polisy - gdyby coś, to mąż poradzi sobie ze spłatą i wychowywaniem dziecka. Głupotą byłoby trwanie w przekonaniu, że jesteśmy niezniszczalni i że tragedie spotykają tylko innych a nie nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ja jednak boje się kredytów, ale trudno dom wybudować bez nich (lub bez pomocy rodziców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sinta 18.08.2005 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chyba każdy buduje z jakimś kredytem większym lub mniejszym no ale jakoś trzeba sobie radzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chyba każdy buduje z jakimś kredytem większym lub mniejszym no ale jakoś trzeba sobie radzić. No tak tylko co innego kredyt mniejszy nie zabezpieczony hipoteką na domku Ale jak nie ma wjścia to cóż............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 18.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam, Ja ubezpieczenie na życie i zdrowie zawarte z własnej inicjatywy skutecznie wykorzystałem w negocjacjach marży banku w oprocentowaniu mojego kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 aby brać taki kredyt trzeba mieć zdolność kredytową i dobre zarobki - stabilne. ja nie brałem żadnych kredytów do tej pory ( tylko małe pożyczki), ale nie wykluczam kredytu na ... wprowadzenie sie do domu. trzeba pamiętać , że kredyt sie łatwo bierze ale gorzej spłaca i ...długo ubezpieczenie kredytu warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 19.08.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 trzeba pamiętać , że kredyt sie łatwo bierze ale gorzej spłaca i ...długo Ale najgorsze jest to że pożycza się cudze a trzeba oddawać własne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts