facio 15.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Zgodnie z zasadami panującymi na tym zacnym Forum, a których dzielnie strzeże m.in. maksiu, tutaj proszę wpisywać komentarze do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nareszcie dziennik Jak juz jest dziennik to budowac trzeba szybko - czekamy na rozwój wydarzeń A w Zamości k.Bydgoszczy byłam w piątek Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nareszcie dziennik Jak juz jest dziennik to budowac trzeba szybko - czekamy na rozwój wydarzeń A w Zamości k.Bydgoszczy byłam w piątek Pozdrawiam ciepło No coś Ty?? Byłaś?? Nastepnym razem daj znać, chętnie pochwalę się działką, no i rozmowa z kimś w "kursie dzieła bardzo wskazana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Facio, widzę, że dotrzymałeś słowa . Pewnie, że będę czytać. Działka wygląda ślicznie. W drugim odcinku spodziewam sie, że napiszesz o tym, jaki będzie ten wyśniony dom....... A ja to nawet kiedyś mieszkałam w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 No w końcu Witamy w gronie grafoma... pisarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 15.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Brawa za dobry początek! Od dzisiaj czytam Was regularnie, słowo A działeczka śliczniutka, równa i gładka... Odpadnie Wam nawożenie ziemi i równanie (mnie to właśnie czeka niedługo ) Trzymam kciuki za projekt i dalsze etapy! Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Brawa za dobry początek! Od dzisiaj czytam Was regularnie, słowo A działeczka śliczniutka, równa i gładka... Odpadnie Wam nawożenie ziemi i równanie (mnie to właśnie czeka niedługo ) Trzymam kciuki za projekt i dalsze etapy! Pozdrawiam YaMarzena Nie za bardzo równo Pole po szparagach, nie widać na tej fotce, ale się zrówna niedługo. Ze trzy domy dalej mieszka facet z koparką, tzn. ma koparkę. Za 100 pln/h zrobi wszystko. Ciut dużo chyba chce ale co on przez godzine będzie robił na moich 1204 metrach? Pomny rad Forumowiczów postaram się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Nie za bardzo równo Pole po szparagach, nie widać na tej fotce, ale się zrówna niedługo. Ze trzy domy dalej mieszka facet z koparką, tzn. ma koparkę. Za 100 pln/h zrobi wszystko. Ciut dużo chyba chce ale co on przez godzine będzie robił na moich 1204 metrach? Pomny rad Forumowiczów postaram się targować. Za 100 złotych za godzinę to on rzeczywiście musi wszystko robić... U nas robią za 60-80 za godzinę, ale zajmują się tylko obsługą koparki - może dlatego tak tanio :lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 zeby nie bylo ze nie dotrzymuje slowa, zatem wpisuje sie do komentarzy... a w miare pojawiania sie nowych wpisow w DB bede tu jeszcze cos od siebie dopisywalpozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Facio, widzę, że dotrzymałeś słowa . Pewnie, że będę czytać. Działka wygląda ślicznie. W drugim odcinku spodziewam sie, że napiszesz o tym, jaki będzie ten wyśniony dom....... A ja to nawet kiedyś mieszkałam w Bydgoszczy Mieszkałaś? Kiedy? Gdzie? hmm z kim?? rozpędziłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mieszkałam....dawno, dawno temu na os. Leśnym, a potem na Jurasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 15.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Facio, masz ślicznego synka! Od razu widać, że urodzony budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 WOW UPSIK UPSIK CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ? JESTEŚCIE WIELCY DZIĘKUJĘ ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE DO SWOJEGO GRONA ZA TE WSZYSTKIE SYMPATYCZNE SŁOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 To i ja się dopiszę Witam w naszym gronie Bardzo ładna działeczka synek jeszcze ładniejszy czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 I wyjdzie na to że ja coś reklamuję Jeszcze bana od Redakcji dostanę A syn jeszcze do Fiskarsa musi ciutkę podrosnąć. Ale niech się przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 16.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajna działka, gratuluję. W ramach motywacji to czy taki fiskars nadaje się do sprawdzania wzrostu małego budowniczego? Mógłbyś zaznaczać na stylu wzrost z datami i byłaby to relikwia budowlana, kiedy już zameszkacie. Ze swojej strony, życzę Ci aby szybko rosnący syn nie przerósł Ci tej łopaty w ciągu budowy. Czyli mieszkaj jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Faciu albo zmień miarkę, albo szybko do katastratu leć, albo gdziekolwiek gdzie są mapy w skali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.08.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 I wyjdzie na to że ja coś reklamuję Jeszcze bana od Redakcji dostanę Whisper w przypadku problemów z Redakcją zamienię wyraz "reklamowany" na "rekomendowany" Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.08.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Faciu albo zmień miarkę, albo szybko do katastratu leć, albo gdziekolwiek gdzie są mapy w skali... Możesz jaśniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Teraz na poważnie wg dzisiejszych pomiarów działka ma odpowiednio: 33,5m - 41,6m - 33,6m - 41,7 m zaokrąglając i uproszczając liczenie: 33,5 x 41,6 daje 1394 m2 Przypominam, że kupiłem działke 1204 m2 I co Wy na to?? W poprzednim komentarzu Facio odpowiadam Ci na pytanie co myślę na temat tych dwóch wielkości.- działka 1204m2 i 1394m2. Na mapie ze skalą powinieneś odczytać długośc i szerokość działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts