Adriano Komputero 14.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Szopka superasta, a wychodek jeszcze bardziej. Początek prac już widać . A to piękne ogrodzenie jakieś takie znajome mi się wydaje ... zaraz, zaraz, gdzie ja takie widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Szopka superasta, a wychodek jeszcze bardziej. Początek prac już widać . A to piękne ogrodzenie jakieś takie znajome mi się wydaje ... zaraz, zaraz, gdzie ja takie widziałam ... No właśnie gdzieś już takie ogrodzenie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Pięknei Wam idzie zagospodarowanie terenu, trzymam kciuki żeby dalsze prace były tak samo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 facio, Twój wychodek lepszy... Mój nie ma deski sedesowej.... i drzazgi wbijaja sie w pośladki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 15.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 facio, Twój wychodek lepszy... Mój nie ma deski sedesowej.... i drzazgi wbijaja sie w pośladki.... Ale będzie a drzazgi dobrze robią w czasie powitania.... taka drżąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 facio wucecik super, dalczego ja takiego nie zbudowałam,ale sprawa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.05.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wiecie jak ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła ... korzystać z tej deski klozetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wiecie jak ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła ... korzystać z tej deski klozetowej Facio zabieraj zonę na budowę widzisz że kobieta tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 16.05.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No no no, Faciowie coraz bliżej jesteście wbicia szpadla Przy ławach fundamentowych pamiętajcie o złotych zasadach inwestora (pieniążki, inne cuda zatapiane w betonie i sikanie) - ja nie pamiętałem i co? I ścianki mi się potem pozarywały pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Przy ławach fundamentowych pamiętajcie o złotych zasadach inwestora (pieniążki, inne cuda zatapiane w betonie i sikanie) Faciowie, dołączam się do tej uwagi. To bardzo miła tradycja. Warto ją powielić, bo uciechy z tego co niemiara . My już jesteśmy po zalewaniu i tej tradycji stało się zadość. Fajna sprawa. POLECAM ! No i mam nadzieję, że tym sposobem ścianki mi się nie pozarywają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Przy ławach fundamentowych pamiętajcie o złotych zasadach inwestora (pieniążki, inne cuda zatapiane w betonie i sikanie) Faciowie, dołączam się do tej uwagi. To bardzo miła tradycja. Warto ją powielić, bo uciechy z tego co niemiara . My już jesteśmy po zalewaniu i tej tradycji stało się zadość. Fajna sprawa. POLECAM ! No i mam nadzieję, że tym sposobem ścianki mi się nie pozarywają Pozdrawiam Adriano a naprawdę SIUSIAŁAŚ na ławy???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aga-Żono Facia, z tm siusianiem na ławy było u nas nieco inaczej Ale tylko z siusianiem, reszta wedle tradycji . Pierwszego "Siku" dokonała "gumowa trąba" pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Stolik przy wychodku? No to jest ciekawy pomysł... O tym nie pomyślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Stolik przy wychodku? No to jest ciekawy pomysł... O tym nie pomyślałem... kze gdzie Ty widzisz stoliczek przy wychodku Stoliczek stoi przy szopce Przyrzyj się dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a jeszcze jedno: szopka jest w jednym rogu działki, a WC w drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a jeszcze jedno: szopka jest w jednym rogu działki, a WC w drugim To pewnie moje złudzenie optyczne i tak mi wyszło z analizy Waszych zdjęć... Muszę chyba póść do okulisty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a jeszcze jedno: szopka jest w jednym rogu działki, a WC w drugim To pewnie moje złudzenie optyczne i tak mi wyszło z analizy Waszych zdjęć... Muszę chyba póść do okulisty.... kze jak nie musisz to nie idz do okulisty, bo jeszcze okulary zapisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Oooo byłem pod wrażeniem szopki ale La Trina to już czysty profesjonalizm Widze,że sąsiad poszedł już mocno ze ścianami przez te 3 tygodnie.... Miłej imprezy w Olsztynie życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Oooo byłem pod wrażeniem szopki ale La Trina to już czysty profesjonalizm Widze,że sąsiad poszedł już mocno ze ścianami przez te 3 tygodnie.... Miłej imprezy w Olsztynie życzę!!!! Az sie będzie chciało korzystać z takiej La Triny Impreza sie udała, teraz jeszcze nogi bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts