Agduś 24.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Gratuluję postepów. My pominęlismy ten etap, budowlańcy sami przywieźli sobie blaszak, który urodą zdecydowanie nie dorównuje Waszej szopce. Za to ogrodzenie mamy podobne.Czy podjęliście już ostateczną decyzję co do sposobu ogrzewania? Pompa ciepła, czy coś innego? My pojutrze (mam nadzieję!!!) zaczniemy rozmawiać już o konkretach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 03.06.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 fajny ten wasz dzienniczek!! szczególnie że piszecie wspólnie. Jak tam postępy. My na razie jesteśmy na etapie przedwstępnej umowy zakupu działki więc do waszego poziomu zaawansowania jeszcze bardzo dalekopozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Współczuję! Kiedy czytam o takich kradzieżach albo bezmyślnym niszczeniu czyjejś własności, to mi się nóż w kieszeni otwiera. A najgorsze jest to, że, jeżeli ktoś się skutecznie obroni i uszkodzi złodzieja, to potem sam się musi tłumaczyć i to gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 mamamatinka dziękuję bardzo, że podoba Ci się nasz dziennik. Agduś ja to bym tym ludziom ręcę obcinała!!! Odnośnie ogrzewania, sama nie wiem. Na razie wysunęło się na pierwsze prowadzenie ogrzewanie elektryczne i kominek z DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Aga - żona Facia, bardzo Wam wspólczuję takich "gości" (nieproszonych). Człowieka serce boli jak widzi, że ktoś wtargnął, zniszczył i ... ukradł Ten brak poszanowania cudzej własności to okropna cecha Polaków Sierpień okaże się Waszym początkiem WIELKIEGO BUDOWANIA ? To już niedługo . Fajnie, że będziecie mieli dobrego wykonawcę. To prosta droga do sukcesu ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Adriano Komputero dziękuję bardzo za słowa pocieszenia. Polak potrafi tylko dlaczego akurat kraść a nie robić inne rzeczy bardziej pożyteczne (oczywiście piszę o tych co kradną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Agduś ja to bym tym ludziom ręcę obcinała!!! Odnośnie ogrzewania, sama nie wiem. Na razie wysunęło się na pierwsze prowadzenie ogrzewanie elektryczne i kominek z DGP. Obcinanie rąk to bardzo dobry pomysł. Gdyby taki ... wiedział, że grozi mu jakaś kara, to by się może 5 razy zastanowił, zanim by wlazł na nieswoje. Tylko, że to by musiała być realna groźba z 90% pewnością, że tak się stanie. A teraz co mu grozi? Nic, albo jakieś upomnienie, bo nawet nie kara w "zawiasach". "Mała społeczna szkodliwość czynu" - tego, kto wymyślił tak idiotyczne pojęcie sama bym okradała dwa razy w tygodniu po 199 zł. To DGP będziecie mieli z turbinką? Wejdź na stronę Cebudu - mają niezłe pomysły na takie ogrzewanie - np. takie cóś, co wychwytuje całe ciepło ze spalin i akumuluje je, a potem oddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aga przyłączam się do "kondolencji" budowlanych...tez niecierpię takich ludzi, którzy nie szanują cudzej własności i co komu po tej kłodce i łopacie??..to chyba z czystej złośliwości jeszcze pape podarli...brr wrr...palce poucinac takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 No to jak z rozpoczeciem budowy??Ruszacie w sierpniu? Którego? Wykonawca potwierdził termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 kze napiszę tak: chcemy ruszyć, jesteśmy gotowi. Teraz tylko zależy od Wykonawcy. W zeszły poniedziałek powiedział że wejdzie 7 sierpnia, ale nie chcę krakać ... boję się. Bo wiesz inaczej wyglądałoby podpisanie umowy z jego strony a on jej nie podpisał. Fakt tam był paragraf o karach w razie opóźnienia i on nie wiedząc dokładnie kiedy wejdzie pewnie się bał podpisywać. (Ja to sobie tak w swojej kobiecej główce wykombnowałam ). Ale przecież zawsze można się dogadać. Zobaczymy proszę trzymaj kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Będe trzymał kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.07.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dziękujemy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 PUK,PUK, Co tam słychać??RUSZYLIŚCIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 kasia64 niestety jeszcze nie , ale dzisiaj rozpoczęli wiercenie studni. Jutro mają skończyć. To jak przytupujemy nózkami dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No to przytupujemy i trzymamy za Was kciuki.To ćwiczenie cierpliwości jest bardzo uciążliwe Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzięki Aga, wiesz za co Trochę się opuściłem ostatnio... Trzymam kciuki za Waszą budowę i życzę wszystkiego dobrego. Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzięki Aga, wiesz za co Trochę się opuściłem ostatnio... Trzymam kciuki za Waszą budowę i życzę wszystkiego dobrego. Gerion Gerion nie ma za co Kciuki proszę trzymać, bo podobno jutro o 7.00 zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 GRATULACJE Z OKAZJI ROZPOCZĘCIA BUDOWY !!!!!!!TRZYMAMY KCIUKI ZA POSTĘPY BUDOWLANE !!!!!!! http://img206.imageshack.us/img206/3720/256933xq1.pnghttp://img206.imageshack.us/img206/3720/256933xq1.png http://img206.imageshack.us/img206/3720/256933xq1.png http://img130.imageshack.us/img130/2208/kciuk2gf5.gif SUPER!!!SUPER!!! POZDRAWIAMY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 09.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 projekt: przepraszam, ale jaki domek budujecie, bo mi to nie wygląda na "dom na 102"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 KURDE FACIO I FACIOWA !!!!!!!!!!!!! NAPISZCIE COŚ WIĘCEJ BO USYCHAM Z CIEKAWOŚCI!!!!!!!!!!! I NIE WIDZĘ ZDJĘCIA TYLKO X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts