facio 09.08.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 KURDE FACIO I FACIOWA !!!!!!!!!!!!! NAPISZCIE COŚ WIĘCEJ BO USYCHAM Z CIEKAWOŚCI!!!!!!!!!!! I NIE WIDZĘ ZDJĘCIA TYLKO X Co do zdjęcia to były małe trudności z jego wielkością ale już powinno być oki Co do budowy to wypowie się Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 09.08.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Gratulujemy rozpoczęcia budowy! Asiula i Kacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja tez gratuluje rozpoczecia budowy i zycze aby wszystko poszlo tak jak sobie tego zycza inwestorzy. A jak maly Facio w tym uczestniczy, to wierze, ze bedzie wszystko ok...Takie zdjecia budowlane malego Facio beda dla niego super pamiatka, bo bedzie mogl mowic.., budowalem dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 WIDZĘ,WIDZĘ PIĘKNIUTKIE I RÓWNIUTKIE WYKOPY !!!!!!!Z A J E F A J N I E ! ! ! ! ! http://img130.imageshack.us/img130/2208/kciuk2gf5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.08.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 projekt: przepraszam, ale jaki domek budujecie, bo mi to nie wygląda na "dom na 102"? "Dom na 102" był naszym marzeniem od początku. Jednak przez plan zagospodarowania przestrzennego musieliśmy zweryfikować nasze marzenia. Budujemy projekt UPB-2101 od BODUCHa http://www.projektykatalogowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.08.2006 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kasia64, asiula77 i Zelijka dziękujemy za gratulacje kasia64 rozpoczęliśmy budowę, cieszę się z tego. Mimo, ze już dzisiaj wydaliśmy trochę pieniędzy, cieszę się. Zobaczymy co będzie dalej. Ja cały czas patrzę na ten projekt i kombinuję ze ściankami. Już nawet dzisiaj został powiększony nasz taras do takiej wielkości jak ja narysowałam. Trzymam za Ciebie kciuki. Jeszcze chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cieszę się razem z Wami conajmniej, jak bym sama zaczynała.Ze ściankami kombinuj puki czas Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img209.imageshack.us/img209/1673/cid6cdb73fa7c8e4020b2342a313bfa8377vu7.gif A kasiorka będzie uciekala od nas w zawrotnym tempie ale ZA TO DOMKI BĘDĄ PIĘKNIE ROSNĄĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kasia64, asiula77 i Zelijka dziękujemy za gratulacje kasia64 rozpoczęliśmy budowę, cieszę się z tego. Mimo, ze już dzisiaj wydaliśmy trochę pieniędzy, cieszę się. Zobaczymy co będzie dalej. Ja cały czas patrzę na ten projekt i kombinuję ze ściankami. Już nawet dzisiaj został powiększony nasz taras do takiej wielkości jak ja narysowałam. Trzymam za Ciebie kciuki. Jeszcze chwila. to pisałam ja Aga - Żona Facia Facio jest od technicznych spraw czyli np zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Trzymam kciuki żeby budowa szła zgodnie z palnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.08.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 tak więc i ja się dołączę "Tutaj" do gratulków....jeszcze raz Aga, Facio i mały Facio ...życzymy Wam wszelkiej pomyslnosci na nowej drodze budowniczych .....żeby Wam łopata lekką była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Aga J.G i motyczka dziękuję Wam bardzo za miłe słowa! Naprawdę podnosicie na duchu. Tym bardziej, że ceny tak idą do góry aż wyć się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Aga J.G i motyczka dziękuję Wam bardzo za miłe słowa! Naprawdę podnosicie na duchu. Tym bardziej, że ceny tak idą do góry aż wyć się chce. Nie ma co wyć tylko do przodu - trzymam mocno kciukasy Będzie dobrze Zawsze niektóre rzeczy mozna wykończyć później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Aga J.G i motyczka dziękuję Wam bardzo za miłe słowa! Naprawdę podnosicie na duchu. Tym bardziej, że ceny tak idą do góry aż wyć się chce. Ago -Żono Facia będziemy się targować przy każdych zakupach, nie ma innej rady motywację mamy idamy radę i Wy i my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pewnie, że tak. Jak zamawiałam stal we wtorek to pani mi podała cenę i na tym koniec. Mąz wieczorem pyta rozmawialaś o upuście. Ja na to, że nie, bo byłam taka przejęta. Wczoraj raniutko dzwonię i zaczynam gadać o tym upuście, a pani (miła!) mówi: jak klient się nie upomina to my sami się nie narzucamy No to w te pędy ją gorąco prosić o ten upust. I dała 3% twierdząc, że mamy b. duże zamówienie kasia64 morał z tego jeden targować się do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja również trzymam kciki Pamiętam jak przeżywałam te poczatki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Targować zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 12.08.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Piękne masz ławy! I chyba pogoda też was nie zawiodła, widać po zdjęciach. U nas wczoraj lało strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 siłaczka na działce od 12-ej zaczęło padać i grzmieć (a 12 km dalej było sucho!) ale ok. 17-ej jak przyjechał beton już nie padało. dziękujemy bardzo za komplement nt. ław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Śliczniutkie,gładziutkie i równiutkie ławy - CUD,MIÓD !!! GRATULACJE WYLANIA ŁAW !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 kasia64 dziękuję bardzo. Ja już się nie mogę doczekać jak Wy zaczniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts