kasia64 12.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 kasia64 dziękuję bardzo. Ja już się nie mogę doczekać jak Wy zaczniecie My też nie możemy się doczekać a do tego leje i nie można na działeczkę jechać Pozdrawiamy i kciuki trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Gratluje ław trzymam kciuki za dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Aga dziękuję bardzo. W środę zaczną murować ściany fundamentowe. Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Aga dziękuję bardzo. W środę zaczną murować ściany fundamentowe. Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Super wyglądają ławy!!! Gratulacje i trzymam kciuki za udaną budowę. Tez pamietam jak to było jak ja zaczynałem... Łezka zakreciła sie. To sa na prawdę bardzo przyjemne chwile i gratuluje oraz podzielam Waszą radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 14.08.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Zachwycająco piękne mieliście wykopy pod ławy . Do końca życia nie odżałuję, że prze naszą glinę nie udało się wykopać tak idealnie równo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 16.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 G R A T U L K I !!!!!!!!! Pieknie wylany fundamencik !!!!!! Rozumiem, że to dzieło Pana Zenona ? Mam w komórce nr telefonu do Twojego Facia, wyslij mi Twój, bo zgubiłam gdzieś kartkę, zanim wklepałam go do pamięci.Dostałam wczoraj Twojego sm-sa, oddzwonię tylko podaj nr telefonu, bo pisałaś go z kompa... Buziaczki P O W O D Z E N I A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dołączam się do Wielkich Gratulacji! No to faktycznie ruszyła maszyna Trzymam kciuki za bezproblemową budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 K74, TASIJA i Jagna dziękuję Wam bardzo za gratulacje! Cieszę się, że jesteście ze mną, z nami. Że myślicie o nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Piekne te wsze sćianki Aż serce rośnie jak sie na takie cuda patrzy Gratulacje wielgaśne wam z okazji położenia pierwszych cegieł i wyjścia w górę , w gore ... i tak myk zaraz i do komina samego czubka dotrzecie Super , pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ZAJEFAJNIE MURY PNĄ SIĘ DO GÓRY !!!!! trzymamy kciuki i pozdrawiamy przebierając nogami i zacierając ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 andrzejka i kasia dziękujemy Wam z całego serca dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 andrzejka i kasia dziękujemy Wam z całego serca dziewczyny! A nie ma za co To my dziękujemy za wspaniałe fotki I czekamy czekamy na ten komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 andrzejka i kasia dziękujemy Wam z całego serca dziewczyny! A nie ma za co To my dziękujemy za wspaniałe fotki I czekamy czekamy na ten komin Tak,tak polecamy się i komina domagamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ten komin to jeszcze trochę . Za tydzień będzie wylewany chudziak i wtedy "przerwa technologiczna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ten komin to jeszcze trochę . Za tydzień będzie wylewany chudziak i wtedy "przerwa technologiczna". Spokojnie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ten komin to jeszcze trochę . Za tydzień będzie wylewany chudziak i wtedy "przerwa technologiczna". Spokojnie poczekamy my mamy czas.. nigdzie sie jeszcze nie przeprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Mam pytanko: czy spiżarnia 1,10 x 1,10 nie jest za mała? Jak sądzicie?Wysokość 2,60 - 2,80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 K74, TASIJA i Jagna dziękuję Wam bardzo za gratulacje! Cieszę się, że jesteście ze mną, z nami. Że myślicie o nas. Ale ja tez myśle o Was... czy spiżarnia 1,10 x 1,10 nie jest za mała? Jesli będziesz tam miała głownie regalik na różne rzeczy to powinno być OK. Ja co prawda mam ciut większą (ok.1,5 na 1,5) ale widze, ze jest duża... A Twoja nie jest dużo mniejsza.. Co prawda znam takich co mają spiżarnię wielkości prawie pokoju, ale to wszystko zalezy jak duży ma sie dom, jak duzo pomieszczeń gospodarczych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Aga u mnie w mieszkaniu jest wlasnie taki odstawnik, moje spostrzezenia. Polki 25cm szerokosci powieszone sa w L-ke, jest wystarczajaco miejsca zeby wlezdz, obkrecic sie, przekrecic itp wstawic taboret zeby dostac sie do wyzszych polek. Na poczatku chcialam zabudowac w U ale jest jednak za malo miejsca na to krecenie, czyli musialo by byc te 25 cm wiecej na szerokosci. Szerszych polek nie polecam, bo rog ktory tworzy sie z L-ki jest za gleboki i ciezko wyciagac cos z wyzszych polek, jak stoi w drugim rzedzie. Miesci sie w tym podreczniku masa polkowych rzeczy i mysle ze jak zrobi sie od gory do dolu to pojemnosc tego jest zadziwiajaca. U mnie polki wisza do polowy, bo odsawnik w dolnej czesci musi pomiescic odkurzacz, szafke na buty i psie legowisko Polki mam zrobione z IKEA-owskiego systemu szynowego, tak ze moge w kazdej chwili zmienic uklad polek jak jest mi to potrzebne, wyzej, nizej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts